top of page

MSV JO16-1 kampioen geworden in de tweede klasse !!


Na een enerverend seizoen (inclusief en ondanks Corona lockdown) is onze JO16-1 erin geslaagd het kampioenschap in de tweede klasse te behalen!!


Hoewel het team vanaf het begin bovenin meedraaide leek het richting het einde van de competitie spannend te worden omdat er nog een aantal wedstrijden met directe concurrenten moesten worden gespeeld. Toen deze echter werden gewonnen lukte het om met nog twee wedstrijden te gaan genoeg punten te hebben om niet meer ingehaald te kunnen worden. Een mooie prestatie dus!!


De JO16-1 is dit jaar een hecht team gebleken, met vrijwel iedereen altijd aanwezig op trainingen, geen gezeur, en de Rotterdamse 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit. Met coach Rico die de juiste snaar wist te raken met zijn (soms donderende) speeches.


Ondanks de cijfers op de ranglijst en het vroege kampioenschap zaten er weinig makkelijke wedstrijden bij. Het was elke keer weer vol aan de bak, met als hoogtepunt de avondwedstrijd uit tegen VCS die nogal wat spelers uit hoger spelende elftallen hadden opgesteld, maar waarvan we toch wisten te winnen.


Proficiat aan het team en dank aan iedereen die dit seizoen heeft bijgedragen aan dit mooie kampioenschap !!

Comments


bottom of page