top of page

MSV JO8-1 wint lastige uitwedstrijd in ’s-Gravenzande!


In alle vroegte vertrokken zeven tot op het bot gemotiveerde jongens richting ’s-Gravenzande voor de uitwedstrijd tegen de FC ’s-Gravenzande JO8-3. Het team is een goede mix van aanvallend en verdedigend ingestelde spelers met een betrouwbare keeper als vast sluitpost in de goal. De tot nu ongeslagen samenstelling is onlangs gepromoveerd en speelt nu onder leiding van trainer/coach Vincent van Brandwijk de tweede wedstrijd in de derde klasse.

Vanaf het eerste fluitsignaal geeft het team van MSV'71 vol druk naar voren. Met gevaarlijke voorzetten vanaf de zijkant proberen ze de verdediging van ’s-Gravenzande te kraken. Na een bal op de lat en een aantal goede reddingen van de keeper valt de eerste goal van de ochtend.

De ban lijkt gebroken en binnen no-time staat het 0-3.

Of overmoed daarna de overhand neemt is lastig te zeggen, maar in ieder geval komt ’s-Gravenzande terug in de wedstrijd 1-3 en vlak daarna valt ook de 2-3. Vincent benut de rust na het eerste kwart om het team nieuwe aanwijzingen te geven. In het tweede kwart schiet MSV opnieuw uit de startblokken en wordt de score verder uitgebouwd.

In het derde en vierde kwart komt MSV niet meer in de problemen. Frivool voetballend maken de aanvallers er een waar doelpuntenfestijn van. De sterke verdediging stelt de spitsen steeds via lange passes van achteruit in de gelegenheid om het doel van de tegenpartij onder vuur te nemen met als resultaat een 2-10 eindstand.

De zeer sportieve wedstrijd was een mooie ervaring voor de mannen en ze lieten wederom zien een hecht team te zijn, dat met de juiste instelling het ieder team lastig kan maken. 20 november staat de derby op het programma tegen de blauwe stadsgenoot VDL (JO8-1).


Comments


bottom of page