top of page

Nacht van M.S.V.’71 swingende start van 26e Megaweek


Het programma van de 26e Megaweek bij M.S.V.’71 is weer goed gevuld. Met o.a. een Mega Meezing en Kindermiddag, Mega Bingo en Koningsdag belooft het weer heel gezellig te worden.


De feestweek gaat volgende week zaterdag 22 april swingend van start met de Nacht van M.S.V.’71. Dit jaar komt de Nederpopsensatie band van Nederland; ‘Joost Mag Het Weten’ naar de gezellige tent om iedereen te vermaken met opzwepende medleys en de grootste Nederlandstalige hits.
Ook komt Ruth Jacott de tent op zijn kop zetten met haar geweldige stem. Deze zangeres is al sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie.
Als klap op de vuurpijl is onze eigen Ad van Opstal ook weer van de partij om te zorgen voor een onvergetelijke feestelijke avond.

Een geweldige start dus voor weer een goed gevulde 26e Megaweek bij M.S.V.’71. Een feestweek voor jong en oud en heel Maassluis.

De laatste kaarten voor de Nacht van M.S.V.’71 (18+) online verkrijgbaar. De verkoop gaat dit jaar echt opvallend snel.


De kaarten voor de OranjeParty (16+) met Radio 538 DJ’s zijn inmiddels compleet uitverkocht. Dat wordt dus weer een mega oranje feest in de tent!


Kijk voor meer informatie over de 26e M.S.V.’71 Megaweek en de kaartverkoop op de website: www.megaweek.nlComments


bottom of page