top of page

NDSecurity blijft koffiebeker sponsor M.S.V.'71
NDSecurity heeft in deze bijzondere tijd de koffiebeker-sponsorovereenkomst met onze vereniging verlengd.


Dit betekent dat wij de komende seizoenen onze overheerlijke koffie blijven schenken in de mooie zwart/witte bekers. Op alle koffiebekers staat het nieuwe logo van NDSecurity en M.S.V.'71. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee.

Al vele jaren heeft M.S.V.'71 een goede relatie en samenwerking met het beveiligingsbedrijf van oprichter Rob Bosma en compagnons Peter Bruinsma en Marc Kwakkelstein. Naast een reclamebord verzorgt NDSecurity de alarmopvolging van onze kantine en de jaarlijkse beveiliging tijdens onze Megaweken. Kortom 24/7 supersafe!

Afgelopen week kwam Marc Kwakkelstein de koffiebeker-overeenkomst namens NDSecurity, op veilige afstand, ondertekenen. In goede harmonie werd zo de eerste “1,5 meter deal” beklonken.

Leuke bijkomstigheid was dat Marc aangaf dat hij in 1971, als jeugdspeler van MVV'27, deelnam aan ons eerste jeugdtoernooi ter gelegenheid van onze oprichting.

Met een koffie-toast werd de hoop uitgesproken dat de fraaie bekers maar weer snel gebruikt mogen worden. Want nog even en ons jubileumseizoen staat voor de deur.

Wij danken NDSecurity voor hun maatschappelijke betrokkenheid en steun aan onze vereniging.

PR commissie M.S.V.'71

Comments


bottom of page