top of page

Nieuw M.S.V.’71 jeugd kledingpakket in aantocht!


Voor de nieuwe driejarige cyclus van ons kledingbeleid is, op verzoek van ons jeugdbestuur, gekozen voor een aanpassing in het jeugd kledingpakket t/m onze Jo19. Het nieuwe pakket bestaat vanaf dit seizoen nu uit een trainingspak (zwart/wit jack en jas), het trainingstenue (blauw shirt, witte korte broek en kousen) en een sportieve jas.


Het tarief voor het pakket is nog steeds €75,- voor 3 seizoenen. De standaard tas en sweater zijn dus vervangen door een mooie zwarte (winter) jas. De tas, sweater en wind/regenjack zijn wel los te koop bij onze kledingbeheerder; Peter Vermeulen.


Door het bedrukken van onze nieuwe jeugdsponsor; “BosDaalen Transport” op trainingspakken verwachten we de trainingspakken en tenues eind september van onze kledingleverancier; Geco. De nieuwe jassen volgen dan in oktober.


Wij vragen dus nog heel even geduld.


De uitgifte van de kledingpakketten verloopt weer via onze jeugd kledingbeheerder; Peter Vermeulen. De jeugdleden die hun kledingbijdrage hebben voldaan ontvangen vanzelf een afhaalbericht.

Aan onze senioren wordt dit seizoen 2021-2022 geen kledingbijdrage gevraagd. Zij kunnen losse MSV-pakketkleding aanschaffen bij onze nieuwe kledingbeheerder voor de senioren; Jack vd Vlugt.

Wij wensen iedereen dit nieuwe seizoen alvast veel plezier in haar of zijn MSV-kleding!


Het bestuur van M.S.V.’71


Comments


bottom of page