top of page

Nieuwe Technische Commissie M.S.V.’71


Geen voetbalcompetitie maar toch goed nieuws voor onze vereniging van de zijlijn.

Wij zijn namelijk verheugd te kunnen mededelen dat de technische commissie een nieuwe en goede invulling heeft gekregen.

De afgelopen 9 seizoenen was Paul van Loenen, als opvolger van Marlon Mohunlol, middelpunt van onze technische Commissie (TC). In samenwerking met het bestuur en coördinatoren heeft hij onze vereniging op technisch gebied uitstekend begeleid.

Zowel bij onze jeugd, vrouwen en onze selectie waren successen te vieren.

Per ingang van dit bijzondere seizoen is Paul hoofdtrainer en daarom stopt hij bij de eerstvolgende ledenvergadering als bestuurslid Technische Zaken. De afgelopen periode is er daarom uitgekeken naar geschikte opvolging. En dit is meer dan gelukt, zelfs een tweetal. Want de heren Bas Lankwarden en Loek Voortman gaan samen, in een duo-vorm, de vacante TC-functie bekleden. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee, want beide MSV’ers uit ons 3e elftal, hebben een mooie staat van dienst bij onze club.


Loek komt uit de jeugd van Excelsior M, maar is na 18 jaar inmiddels meer dan ingeburgerd bij MSV.


Net als zijn vader Maarten, natuurlijk als zeer gewaardeerd commissiekamer medewerker.


De kersverse vader Loek, in het dagelijks leven leerkracht, helpt ook vrijwillig waar hij kan. Zo fluit hij regelmatig wedstrijden en stroopte meermaals zijn mouwen op tijdens onze renovatie. Hij maakte vele seizoenen deel uit van onze selectie.
Bas trapte in de achterhoek bij Longa’30 in Lichtevoorde voor het eerst tegen een bal.


Maar sinds de verhuizing van de familie Lankwarden naar Maassluis in 1990, speelt hij in ons zwart/wit. Na het doorlopen van alle jeugdteams was hij natuurlijk jarenlang de spits van ons vlaggenschip.


Inmiddels zijn er twee kleine talentvolle opvolgers van Bas in aantocht bij onze jeugd; Thijs speelt bij de kabouters en Timo in de Jo9-1.

Kortom, beide heren hebben genoeg voetbalbagage en verenigingsgevoel voor onze TC.

Formeel zal Loek de plaats van Paul overnemen in het bestuur, maar in de praktijk gaan ze samen de TC vertegenwoordigen.

Inmiddels zijn Bas en Loek enthousiast gestart met hun rol door middel van gesprekken met onze selectiespelers en begeleiding.

Wij wensen ze veel succes in deze waardevolle functie bij onze club en danken beide top-MSV’ers voor het oppakken van deze TC-taken.

Het bestuur van M.S.V.’71


Comments


bottom of page