top of page

Nieuwe vloer commissiekamer dankzij JéTé Woonidee!
Het is al vaker vermeld, wij ontvangen en ervaren ongelofelijk veel steun van vrijwilligers en bedrijven tijdens onze renovatie.

Zo heeft onze trouwe sponsor; JéTé Woonidee ‘als klap op de vuurpijl’ een mooie nieuwe PVC vloer gelegd in onze gerenoveerde commissiekamer. Hiermee is ons renovatieproject weer een grote stap dichter bij de afronding gekomen.

Het is al de tweede keer dat het bedrijf van John en Yvonne Terlouw ons heeft verblijd met een PVC vloer. In de zomer van 2019 werd de vernieuwde bestuurskamer verfraaid met een schitterende kwaliteit vloer. PVC geleid de aangelegde vloerverwarming in beide ruimtes uitstekend.

De firma JéTé heeft de klus in onze commissiekamer op valreep van 2020 weer vakkundig geklaard! Onze commissiekamer heeft hiermee dezelfde uitstraling en sfeer gekregen als onze bestuurkamer. Kortom een geweldig gebaar van JéTé!JéTé Woonidee is al jaren een trouwe sponsor van onze voetbalvereniging. Naast twee reclameborden is JéTé ook kledingsponsor van onze jeugdafdeling. Verder ondersteunt het wooninrichting bedrijf van John en Yvonne Terlouw jaarlijks onze Megaweek.


En de liefde is wederzijds te noemen. Want vele MSV-ers zijn naar tevredenheid geholpen en geslaagd bij het familiebedrijf aan de Govert van Wijnkade.


Want voor een complete woninginrichting kan je uitstekend terecht bij JéTé Woonidee, met al meer 30 jaar ervaring.


Wij zijn John en Yvonne bijzonder dankbaar voor hun geweldige steun.


Het bestuur van M.S.V.’71

Comments


bottom of page