top of page

Nieuwjaarsreceptie en Algemene Ledenvergadering


In verband met de corona maatregelen ziet het bestuur zich genoodzaakt om de begin januari geplande Nieuwjaarsreceptie af te gelasten en Algemene Ledenvergadering voorlopig uit te stellen.Algemene Ledenvergadering

Het bestuur heeft besloten om de Algemene Ledenvergadering, die online gepland stond voor 17-1-2022, wederom uit te stellen. Reden is dat wij dit jaar sterk de voorkeur geven aan een fysieke bijeenkomst.


Naast de reguliere onderwerpen staat namelijk op de agenda een verplichte wijziging van de statuten ten gevolge van een wetswijziging, waarvoor aan de ALV goedkeuring zal worden gevraagd en wat online lastig is om goed te behandelen.


Bovendien is er het afscheid en welkom van respectievelijk de huidige en de nieuwe secretaris, daar geven we graag een persoonlijk tintje aan wat online minder mogelijk is.

Nadere berichtgeving over de datum volgt, zodra dat volgens de corona regels weer mogelijk is.Nieuwjaarsreceptie

Vanwege de lockdown en strenge coronamaatregelen kan onze nieuwjaarsreceptie ook dit keer helaas geen doorgang vinden.

Desondanks wensen wij alle MSV-ers hele fijne feestdagen en alvast een mooi gezond Nieuwjaar toe. Laten we hopen dat er in 2022 snel weer gevoetbald en gesport mag worden.Bestuur M.S.V. '71
Comments


bottom of page