top of page

Nog werk aan de winkel voor Paul van Loenen

Bij M.S.V.'71 is er nog veel werk aan de winkel. Niet alleen bij de lopende renovatie , maar ook binnen de lijnen moet er nog het nodige gebeuren.

In Rotterdam eindigde het elftal van Paul van Loenen afgelopen zaterdag tijdens het toernooi bij Rotterdam United op de laatste (4e) plaats. Alle deelnemende ploegen (Rotterdam United, VCS, Transvalia en M.S.V.'71) speelden 2 wedstrijden van elk 3 kwartier.

M.S.V.'71 moest het in het eerste duel opnemen tegen het Haagse VCS. Geen onbekende tegenstander, want vorig seizoen troffen beide teams elkaar in competitieverband. M.S.V.'71 won toen de uitwedstrijd en speelde in eigen huis gelijk. Deze keer liep het anders. VCS kwam binnen 10 minuten op voorsprong toen hun centrale verdediger vanaf de middenlijn het veld zomaar mocht oversteken zonder dat hem een strobreed in de weg werd gelegd. Hij bekroonde zijn solo met de openingstreffer.(1-0).

Door een handsbal van Mohammed Rasuli kwam VCS via een strafschop vervolgens gemakkelijk op 2-0. In de slotfase bepaalde Azdine Akachar op aangeven van Jeremy van Loenen de eindstand op 2-1.

De andere wedstrijd tussen Rotterdam United en Transvalia eindigde in een 3-0 overwinning voor de thuisploeg.

In de strijd om de 3e en 4e plaats moest M.S.V.'71 het opnemen tegen Transvalia. En dat was een wedstrijd om snel te vergeten. Binnen 5 minuten kwam M.S.V.'71 al op achterstand toen Marnix Louter een hoekschop niet klemvast kon pakken. In de rebound scoorde Transvalia. Door een strafschop na een overtreding van Jasper van Veen bepaalden de Rotterdammers de eindstand op 2-0.

Het spel van M.S.V.'71 kenmerkte zich in beide wedstrijden maar vooral in de 2e duel in slordigheden , foute keuzes bij de eindpass en gebrek aan scherpte voor het doel. Dinsdag avond a.s. neemt M.S.V.'71 het om 20:00 uur in Den Haag in de volgende oefenwedstrijd op tegen Haagse Hout.

Daarna speelt de ploeg van Paul van Loenen zaterdag a.s. op 17:15 uur voor de beker de uitwedstrijd tegen TOGB ZA.