top of page

Odenkirchen Hekwerk trouwe M.S.V.'71 sponsor


Zeg 'Geen Hek te Gek' en we weten over wie het gaat bij M.S.V.'71. Ed Odenkirchen, van het gelijknamige hekwerkbedrijf, heeft al heel wat meters 'hekwerk' geplaatst voor onze club.


Van de afscheiding van ons terras tot de omheining rondom de speeltuin en van de reclameborden constructie langs onze toegangsweg tot het hek en de ballenvangers op ons trainingsveld. En wat te denken van de vlaggenmasten en het hek om onze fietsenstalling. Het is te veel om op te noemen. Allemaal vakwerk van onze ervaren hekkenbouwer.


Naast de vele vrijwilligers uren van Ed en ook vrouwlief Yvonne op ons fraaie sportcomplex hebben zij natuurlijk ook elk jaar een heel groot aandeel in onze Megaweek.


Verder sponsort 'Odenkirchen Hekwerk' onze vereniging al zo'n 20 jaar op vele manieren. Waar het ooit begon met stapels tombola lootjes en andere bijdragen aan de Megaweek, zijn in de loop der jaren vele MSV elftallen aangekleed door de fam. Odenkirchen.


Van ons toenmalige 4e zondag elftal naar het beroemde 'derde' op zaterdag en de laatste jaren ons 2e zondag elftal. Dit sterke team is dit seizoen in mooie 'Odenkirchen Hekwerk' tenues te bewonderen in de reserve 1e klasse. De liefde en dankbaarheid voor onze zwart/witte kleuren is mega groot.


Derhalve tekende Ed Odenkirchen onlangs weer een geweldige nieuwe overeenkomst als reclamebord en shirtsponsor van M.S.V. '71.


Als klap op de Haagse vuurpijl zal 'Odenkirchen Hekwerk' vanaf volgend seizoen ook prijken op de jubileum (50 jaar M.S.V. '71) tenues van ons vlaggenschip. Onze grote dank voor de trouwe steun gaat uit naar Ed en Yvonne Odenkirchen.


Het bestuur van M.S.V.'71

Comentarios


bottom of page