top of page

Onderlinge Meerkamp voor de JO16


Voetballen is toch het mooiste wat er is. Hier kan je alles in kwijt gezellig met je vrienden voetballen vooral als het hele leven een soort van stil staat. De JO 16 is een super gezellig team waar LOL dan ook echt op de eerste plek staat.


Heel de week zitten de jongens thuis achter de computer om hun online lessen te volgen maar gelukkig mogen ze nog 3x per week het veld op. Zo ook afgelopen zaterdag 16 januari. Om er iedere keer weer wat leuks van te maken had de trainer een kleien meerkamp bedacht. Iedereen kon individueel punten behalen door het winnen van wedstrijden, het scoren van penalty’s en het raken van de lat bij het latje schieten.

Eerst werden er onderling partijtjes gespeeld 4 wedstrijden, iedere wedstrijd met een andere samenstelling. Mooie combinaties, slidings en doelpunten kwamen er voorbij in deze wedstrijdjes. Mars en Youri waren de uitblinkers bij deze partijtjes, zij hadden als enige alles gewonnen.

Bij de penalty’s, die geschoten werden op één van de beste keeper die er rond loopt bij M.S.V.’71 onze eigen Simon, wisten er toch een aantal de volle 3 penalty’s te benutten. Dirk, Oskar, Joey en Delano scoorden alle penalty’s.


Het latje trappen ging de mannen wat minder goed af. Gelukkig ook maar want in een wedstrijd moet hij onder de lat en er niet op. Alleen Melle, Simon en Delano wisten allemaal de lat 1x te raken.

Omdat de nummers 1 en 2 evenveel punten hadden werd er nog een beslissende penalty genomen. Oskar wist deze te benutten en eindigde daarmee op de 1e plaats. Melle werd 2e en Youri 3e. Het was een gezellig voetbal meerkamp die zeker voor herhaling vatbaar is als ik de ouders mag geloven!

コメント


bottom of page