top of page

Ook 3e klasser Naaldwijk niet opgewassen tegen M.S.V.'71

Hoofdsponsor :SEGMENTM.S.V.'71 is bezig aan een uitstekende voorbereiding. Nadat vorige week DSVP (3e klasse) met 4-2 werd gekopt moest nu ook 3e klasser Naaldwijk in M.S.V.'71 zijn meerdere erkennen. Het werd uiteindelijk 2-1 voor de ploeg van Paul van Loenen.


Voorafgaand aan het duel tussen beide hoofdmachten speelde eerst de 2e elftallen van M.S.V.'71 en Naaldwijk tegen elkaar. Ook hier zegevierde de thuisploeg. De 4-0 eindstand was al bij de rust bereikt door doelpunten van Arman Kus, Amir Rozebaghi, en 2 maal Arno van Zweden. Na de rust stond het vizier van M.S.V.'71 niet meer scherp afgesteld, anders was de uitslag nog wel wat hoger uitgevallen.


Zo gemakkelijk als het 2e team had het keurkorps van M.S.V.'71 het deze middag niet. .De Maassluise 4e klasser en de Westlandse 3e klasser waren gelijkwaardig in de Steendijkpolder in Maassluis. Veel uitgespeelde kansen leverde het sportieve duel, dat prima werd geleid door scheidsrechter Hans van Polanen, niet op.Jasper van Veen speelde centraal achterin bij M.S.V.'71 een prima partij


Toch kwam de thuisploeg na een minuut of 10 op voorsprong toen Christian van der Pol attent reageerde en een foutje van de Naaldwijkse doelman goed afstrafte.(1-0).


Niet lang daarna kwam Naaldwijk al op gelijke hoogte. Maassluis balverlies op het middenveld werd de ploeg van Paul van Loenen uiteindelijk fataal. Mohammed Rasuli rekende niet op het onverwachte balverlies en kon de snelle Floris Groot niet meer achterhalen. Diens perfecte voorzet was een gemakkelijke prooi voor Danny Niél, die simpel de gelijkmaker achter Marnix Louter schoot (1-1).


Ook na de gelijkmaker hielden de ploegen elkaar in evenwicht zonder veel uitgespeelde kansen. Jeremy van Loenen was namens M.S.V.'71 nog het dichts bij een treffer, maar op het laatste moment werd de zoon van de trainer in zijn opmars gestuit.Jeremy van Loenen werd op het laatst nog een voet dwarsgezet op weg naar 2-1


Na de pauze bleef Dylan Dijksman achter in de kleedkamer. Zijn plaats werd ingenomen door Adzine Akachar. Het had weinig invloed op het spel. Ook nu gaven beide ploegen elkaar aanvankelijk geen duimbreed toe.


Maar langzamerhand kreeg M.S.V.'71 de overhand en werd een aantal malen gevaarlijk. Vooral als de snelle en handige Kevin Edmilson Santos zich met het spel ging bemoeien. Na een kwartier leek hij zijn ploeg eenvoudig naar de 2-1 te schieten nadat hij een 3-tal Naaldwijk spelers had uitgekapt. Maar in plaats vanaf 1 meter zelf op doel te schieten koos Kevin ervoor om de bal af te spelen naar Jack van der Vlugt. Maar die stond buitenspel, waardoor de treffer niet doorging.Kevin Edmilson Santos was na de pauze namens M.S.V.'71 het meest dreigend


Het was uitstel van executie. Want 10 minuten voor tijd reageerde verdediger Ricardo de Jager het meest attent op een vrije trap van Jack van der Vlugt, die via Jeremy van Loenen en de Naaldwijk doelman bij hem terechtkwam. Zijn simpele intikker was genoeg voor de uiteindelijke overwinning.


Voor M.S.V.'71 kwamen deze middag de volgende spelers in het veld:

Marnix Louter, Joey Frerichs (80 Ben Wesselius), Jasper van Veen, Paul Dorsman (65 Ricardo de Jager), Mohammed Rasuli Jeremy van Loenen, Dylan Dijksman (45 Azedine Akachar ), Matthijs Jansen, Jack van der Vlugt Christian van der Pol (90 Arno van Zweden) ,Kevin Edmilson Santos (87 Dennis Veldkamp)

Comments


bottom of page