top of page

Op seizoenafsluiting selectie werd met scherp geschoten!

Selectiespelers schieten normaliter figuurlijk met scherp maar tijdens de seizoensafsluiting schoten zij letterlijk met scherp.Afgelopen zaterdag vond met dank aan de hoofdsponsor de seizoensafsluiting plaats bij de schietvereniging Naaldwijk. Nico van Dijk stopt als hoofdsponsor van MSV’71, maar zijn wens was om dit knallend af te sluiten en was zeker het geval.

De innerlijke mens werd goed verzorgd. De bijeenkomst startte met een koffie/ thee en een broodje. Een goede instructie werd verzorgd door de schietvereniging, veiligheid staat namelijk voorop in deze sport.Behoudens enkele vakantiegangers was de selectie compleet aanwezig, daarnaast was de begeleiding, maar ook onze vaste fotograaf, de vaste verslaggever (helaas verhinderd) en de heren die de vereningingsavond verzorgen ook aanwezig.


Er werd geschoten met pistool en geweer. Er waren ook prijzen te verdelen dus de heren ging fanatiek van start. De resultaten waren wisselend, maar er waren zeker veel spelers die ook letterlijk met scherp konden schieten en alle deelnemers vonden het prachtig om te doen. Het enthousiasme onder de groep was dan ook hoog. De schietverenging en de hoofdsponsor verdienen dan ook een groot compliment. Het idee en de middag was dan ook een schot in de roos.


Gespannen luisteren naar de veiligheidsinstructie

En over schoten in de roos gesproken. Het was ook spannend om te wachten op de puntentelling voor de uiteindelijke winnaars. Het pistoolschieten werd gewonnen door Rick de Jonge en het geweerschieten werd gewonnen door Nick van de Berg.Een mooie vermelding hierbij is ook dat Nick tweede werd bij het pistoolschieten. De laatste prijs was de mogelijkheid van één lucky shot zijnde het schieten op een kaart met kleine nummertjes waarbij ditmaal juist niet de roos geraakt diende te worden. En hier viel onze Ben Wesselius in de prijzen.


De laatste jaren nemen wij op deze dag ook afscheid van spelers die de selectie verlaten middels het geven van een attentie namens de club en aansluitend worden de prijzen uitgereikt.

Vanwege de vele nominaties voor de kei van het jaar werden veelal de jongere spelers in het zonnetje gezet. Onze reservekeepers waarvan 1 keeper die ook wekelijks mede de keeperstrainingen voor onze jeugd heeft georganiseerd: Cas en daarnaast Bart, de enige selectiespeler met een trainingsopkomst van 100%.

Bart, Paul en CAS.


Hierna werden Rody en Fabian in het zonnetje gezet, deze jonge selectiespelers zijn het afgelopen seizoen helaas uitgevallen met ernstige blessures, zij werken hard aan hun revalidatie om weer te kunnen aansluiten.


Hierna werd onze Kevin in het zonnetje gezet, immer positief, trainend met een lach en zijn rol in de selectie accepterend om zo stappen voorwaarts te zetten in de groep. Hij verdiende dit compliment, alle jongelingen kregen een duim om zo verder te gaan.


Hierna volgde de laatste en 1 van de mooiste prijzen van het seizoen zijnde het talent van het jaar en de meest waardevolle speler. Jasper van Veen mocht na zijn uitverkiezing van talent van het afgelopen seizoen traditioneel de prijs uitreiken aan het talent van het jaar. Het talent dat als 1e jaars A speler al regelmatig inviel bij het 1e en standaard zijn plek in het 2e wist te veroveren in het jaar dat het 2e speelde voor het kampioenschap. Dit seizoen liet hij voor de winterstop sterke optredens zien in het eerste waardoor hij een basisspeler werd. Bij een jeugdspeler zie je dan vaak wat wisselvalligheid ontstaan en dat was in de 2e seizoenshelft, maar we zijn er van overtuigd dat hij er volgend seizoen staat.


Jasper van Veen (meest waardevolle speler) en Arno van Zweden (talent van het jaar).


Het talent van het jaar is Arno van Zweden. Jasper van Veen kon direct blijven staan, want waar de afgelopen jaren vaker het talent van het vorige seizoen vervolgens wordt uitgeroep tot waardevolle speler werd hier de traditie voortgezet. Jasper speelde wekelijks een ruime voldoende, hij was zelfs belangrijk met doelpunten en zijn voortzetting van achteruit is een wapen. Bij de stemmers werd hij eigenlijk unaniem genoemd als winnaar van deze prijs. Het is dan ook verdiend, Jasper van Veen is de meest waardevolle speler van het seizoen 2022 – 2023.

Rest ons nog om namens de selectie nogmaals via de site de sponsor en de schietvereniging te bedanken voor deze geweldig middag. Wij gaan vakantie vieren, wij wensen iedereen een mooie vakantie toe.

De selectie start op zaterdag 29 juli weer met trainen. De training start om 10.30 uur en iedereen is welkom bij deze 1e training.


Aad Cordia maakte foto's van dit evenement. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link Selectie Afsluiting seizoen 2022 2023


Comentarios


bottom of page