top of page

Opbouw van de eerste M.S.V.'71 Megatent


In het kader van het 50 jarig bestaan plaatsten we onlangs op deze website een filmpje uit de oude M.S.V.'71 doos over het onstaan van ons Sportpark in de Steendijkpolder. Het vond heel veel weerklank bij een groot aantal van onze (oud) leden.


Vandaar dat we opnieuw in de archieven zijn gedoken om een bijzondere M.S.V.'71 gebeurtenis te belichten. Deze keer staat Megaweek centraal. Niet zozeer het evenement op zich, maar veeleer de opbouw van de tent. Echt een Megaklus, die al bijna 25 jaar onafgebroken door veel M.S.V.'71 vrijwillgers wordt uitgevoerd.


De opbouw van de Megatent was dankbaar werk. Want heel veel mensen konden daarna volop genieten van het Mega Evenement.


We tonen hier unieke filmbeelden over de opbouw van de allereerste tent in 1996. Op een zonovergoten dag in April zien we in willekeurige volgorde o.a. Jan Poulus, Edwin Klok, Leen den Uijl, Ferdinand Bakker, Ankie den Boer, Martin van Zweden, Leendert van Geest, Hans Dries, Bjorn van der Plas, Mijnheer van Andel, Arie van der Harst, Ton van Dijk, Aad van den Bos, Marco de Jong, Ferry Pattiapon, Wilco Wapenaar, Ronald Ducaneaux, Eric Lentink en vele anderen.
Verder laten we een aantal foto's zien over de opbouw van de Megatent. Maar die zijn van latere jaren.

Comments


bottom of page