top of page

Opnieuw voetbaldagen voor de jeugd bij M.S.V.'71


Voor de 3e keer in successie organiseert M.S.V.'71 dit jaar de inmiddels bekende voetbaldagen. Dit jaar gebeurt dat op 24, 25 en 26 augustus a.s. Wegens succes geprolongeerd zou je kunnen zeggen.

Door corona heeft de bal heel lang stilgelegen in ons land. Er kwam onverwacht een abrupt einde aan al het voetbal in Nederland. Van hoog tot laag. Inmiddels zijn we bezig om de zaak weer voorzichtig op te pakken.

Wedstrijden mogen nog niet, maar er wordt al wel weer getraind. De honger naar de bal is bij velen groot. Daarom heeft M.S.V.'71 besloten, mede vanwege de geslaagde versies van eerdere jaren om ook dit jaar weer de bekende voetbal dagen voor de jeugd te organiseren.

Onze 1e elftalspeler Jack van der Vlugt is de organisator. Hij zal worden ondersteund door onze hoofdtrainer Paul van Loenen en de talentvolle jeugdspeler Arno van Zweden.

Is uw zoon of dochter super gek op voetballen? Kunnen jullie vanwege het corona virus niet weg? De voetbaldagen komen er aan dus meld nu snel je zoon of dochter aan.

3 dagen lang voetballen, met leuke oefeningen gericht op de techniek. Leuke activiteiten. Zo was er vorig jaar de welbekende verdediger van ADO den haag Tom Beugelsdijk. En niet te vergeten de aanstormende talenten van de eredivisie Bradly van Hoeven (Sparta) en Evan Rottier (ADO den Haag).

Dit jaar zijn we bezig om niet alleen een mannelijke voetballer naar Maassluis te halen voor jullie maar ook een bekende dames speelster.

Meld uw zoon of dochter nu aan voor de 3 voetbaldagen via jack@msv71.nl

Kosten: €99,-

Inclusief:

• Tenue

• Voetbal

• Lunch

• Leuke activiteiten

• Techniek training

• Tussendoortjes

Ook wij volgen natuurlijk de corona maatregelen, nog vragen?

Stel ze dan via het volgende telefoonnummer 0657571257

Comments


bottom of page