top of page

Ortho Billet zorgt voor blije gezichten bij M.S.V.’71!


Afgelopen zaterdag kwam een mooie delegatie van Orthodontiepraktijk Billet, locatie Maassluis, onze club bezoeken.

 

Ortho Billet sponsort al een aantal jaren onze Megaweek maar is met ingang van dit seizoen ook shirtsponsor geworden van al onze jeugdteams. Daarnaast hebben ze ook een mooi reclamebord langs ons hoofdveld afgenomen. Alle reden dus voor een gezellig bezoek aan ons sportcomplex.

 

Manager Personeel en Organisatie Suradj Baldewsing, locatie directeur Khalid Karbache en Senior Assistent Myron Maduro zijn vol lof over onze vereniging en prachtige accommodatie.

Zij willen met Ortho Billet graag hun (tand)steentje bijdragen. Daartegenover zijn vele MSV leden naar tevredenheid behandeld bij en door Ortho Billet.

 


Ortho Billet is sinds 1990 dé specialist op het gebied van orthodontie in onze regio. Met een aantal enthousiaste medewerkers creëren zij samen met de patiënt binnen gemiddeld 2 jaar een ‘perfect smile’!

 

Dus voor een mooi, goed- en recht gebit kun je gerust terecht bij Ortho Billet aan de Noordvliet 19 in onze binnenstad. Verder heeft Billet ook een filiaal in Vlaardingen-Centrum en ’s-Gravenzande.

 


Meer informatie is te vinden op de website:  www.orthobillet.nl 

 

Kortom alle reden om maximaal reclame te maken voor de vakkundige orthodontiepraktijk van Ortho Billet.

 


Orthodontiepraktijk Billet heeft daarom een prominente plek gekregen op de achterzijde van onze prachtige nieuwe jeugdshirts.

 

Wij bedanken voor Ortho Billet voor hun enthousiasme en grote steun aan M.S.V.’71. 

Comentarios


bottom of page