top of page

Oud M.S.V.'71 jeugdspeler Evan Rottier tekent contract bij ADO Den Haag


In het bijzijn van een aantal familieleden, vrienden, ADO Den Haag Algemeen Directeur Mohammed Hamdi, Directie adviseur Martin Jol, Persvoorlichter Jesse Lub en zaakwaarnemer Niels van Duinen tekende Evan Rottier deze middag een profcontract bij ADO Den Haag.

Behalve Evan zelf is ook M.S.V.'71 hier zeker trots op. Want Evan zette zijn eerste schreden op het voetbalveld bij onze club. Daarna stapte Evan op 11 jarige leeftijd over naar Excelsior'M waar hij in de jeugd in de hoofdklasse ging spelen. Daar viel hij op bij de scouts van Sparta en ADO Den Haag. Evan koos uiteindelijk voor ADO Den Haag. Daar doorliep hij met veel succes de jeugdopleiding.

Op de website van ADO Den Haag staat het volgende bericht over de ondertekening van het contract.

" In navolging van meerdere andere talenten heeft ook Evan Rottier zijn eerste contract getekend bij ADO Den Haag. De 18-jarige aanvaller ligt dankzij de verbintenis tot medio 2022 vast in het Cars Jeans Stadion.

Rottier is een speler die op meerdere posities in de aanval kan spelen. De speler, die ruim twee jaar terug viermaal voor Oranje onder 16 uitkwam, behoort tot de selectie van ADO Den Haag Onder 19. Rottier maakte echter ook al meermaals zijn opwachting voor Jong ADO Den Haag. In juli tekende hij daar al op 17-jarige leeftijd voor de winnende treffer in een oefenwedstrijd tegen Bayer Leverkusen O19.

“Ik ben blij met dit contract, waarmee ADO Den Haag veel vertrouwen in mij uitspreekt”, zegt Rottier over het heugelijke moment. “Mijn harde werk van de afgelopen jaren wordt hiermee beloond. Ik weet dat dit pas de start is, maar hopelijk is het wel het begin van een mooie toekomst. Ik hoop dat ik de verwachtingen kan waarmaken”, aldus de aanvaller.

Met de ondertekening volgt Rottier het voorbeeld van Sem Steijn, Emre Ates, Amine Essabri, Zakaria Amallah, Youri Schoonderwaldt en Danté Roethof. Deze spelers uit de eigen opleiding tekenden onlangs ook al een contract in het Cars Jeans Stadion.

ADO Den Haag feliciteert Evan met zijn contract en wenst hem veel succes" .

Natuurlijk sluit M.S.V..'71 zich hier van harte bij aan.


Comments


bottom of page