top of page

Overmaas maatje te groot voor M.S.V.’71


In eigen huis raakte M.S.V.’71 afgelopen zaterdag de ongeslagen status van dit jaar kwijt. Titelkandidaat Overmaas bleek een maatje te groot voor de equipe van Paul van Loenen. Het werd uiteindelijk 1-7 en daarmee mocht M.S.V.’71 niet eens mopperen.


Hoofdsponsor: SEGMENT


Tijdens de heenwedstrijd in het begin van dit seizoen speelde M.S.V.’71 een kansloze partij in Rotterdam tegen Overmaas. Dat mocht vandaag in Maassluis niet meer gebeuren. De thuisploeg zou zich deze keer niet zo eenvoudig naar de slachtbank laten leiden.


En het begin was inderdaad best nog wel hoopvol voor de gastheren. De eerste grote kans van de wedstrijd was voor M.S.V.’71. Al in de allereerste minuut liet Brady van Ravensdorff een prima voorzet los vanaf de linkerkant, maar de kopbal van Jeremy van Loenen was net niet hard genoeg om doelman Ebubekir Duran in verlegenheid te brengen. Ook Overmaas was in die beginfase gevaarlijk via Robin Monteiro dos Reis, maar voor open doel wist hij Marnix Louter niet te verschalken.Robin Monteiro dos Reis scoort de 0-1

Na iets meer dan een kwartier kwamen de bezoekers op voorsprong. Ebubekir Arslan was de aangever en Robin Monteiro dos Reis, was nu wel succesvol. (0-1).

Het was een behoorlijke tegenvaller voor de thuisclub. Maar de tegenslag werd 2 minuten later nog groter toen Ebubekir Arslan geen strobreed in de weg werd gelegd en simpel de 0-2 mocht binnenschieten.


Daarmee was het verzet van de thuisploeg gebroken. De bezoekers konden naar hartenlust zonder al teveel weerstand van de thuisclub voetballen. Met name ras voetballers el ouariaglhi, Jay Tahloe, Ebubekir Arslan, Mucahit Kolukirik en Robin Monteiro dos Reis konden zich hierbij onderscheiden.
Het was niet zo gek dat de bezoekers in het eerste bedrijf gemakkelijk uitliepen naar 0-5 door doelpunten van Mucahit Kolukirik via een penalty, Roshendell Shendel Manuel en nogmaals Mucahit Kolukirik.


Na de pauze kwamen bij M.S.V.’71 Arno van Zweden en Paul Dorsman in het veld voor Brady van Stralendorff en Ben Wesselius. Het spelbeeld veranderde daarmee niet echt. De bezoekers bleven de bovenliggende partij. Zij waren in die beginfase van de 2e helft zeker nog gemotiveerd om een nog beter resultaat te realiseren met daarmee kans op een periodetitel. Zij waren voor deze prijs in de strijd met Hermes DVS en Maasdijk.


Maar hoe verder de wedstrijd vorderde werd het steeds meer duidelijk dat Hermes DVS uiteindelijk op basis van een beter doelsaldo zou gaan strijken met de 2e periode titel. Overmaas haalde een paar basisspelers naar de kant om ook de wissels speeltijd te gunnen.


Desondanks kwamen de bezoekers toch nog op 0-6 door een doelpunt van Daniel Makatita. Bij deze stand kon M.S.V.’71 voor het eerst pas iets terugdoen. Via een strafschop vanwege hands mocht Matthijs Jansen de Maassluise eer redden (1-6).
In de slotfase werd het ook nog 1-7 door Roshendell Shendel Manuel. Maar dat was alleen nog maar belangrijk voor de statistiek. Het was de eerste nederlaag van M.S.V.’71 dit jaar en die is vooral mentaal enorm hard aangekomen bij de ploeg van trainer Paul van Loenen.
Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld:

Marnix Louter, Ben Wesselius (45 Paul Dorsman), Ricardo de Jager (58 Jack van der Vlugt) , Jasper van Veen, Mohammed Rasuli, Matthijs Jansen, Rogier Pon, Jeremy van Loenen, Rick de Jonge, Christian van der Pol, Brady van Ravensdorff (45 Arno van Zweden)


AAd Cordia maakte weerfoto's van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link M.S.V.'71 tegen Overmaas op 11 maart 2023

コメント


bottom of page