top of page

Paul Dorsman lange tijd uitgeschakeld door schouderblessure

In de wedstrijd van ons 1e elftal tegen Erasmus liep Paul Dorsman een zware schouderblessure op. De centrale verdediger is hierdoor ongeveer 3 maanden uitgeschakeld.


We spraken de pechvogel even kort over de oorzaak en het verdere verloop. Ik heb gisteren 3 banden in mijn schouder afgescheurd"  begint Paul Dorsman zijn relaas. "Dezelfde schouder als waar ik een paar weken geleden ook al aan geblesseerd was. Ik had daar tot gisteren verder geen last meer van. Een kwestie van pech, dat ik daar nu precies weer op viel.


Het was een duel waarbij ik de bal wegschoot en uit mijn evenwicht was. Toen gaf die tegenstander mij een duw. Ik had wel gelijk door dat het goed mis was. Ik lag op de grond en toen voelde mijn schouder al gek aan. Ik werd misselijk van de pijn en ik zag mijn schouder naar beneden hangen. We zijn toen naar het ziekenhuis gegaan waar ze een foto van de schouder hebben genomen. En daar kwam uit dat er 3 banden zijn gescheurd.


De dokter verwacht dat het herstel ongeveer 12 weken zal gaan duren. Dus ik ben de komende maanden uitgeschakeld om te voetballen.


Ik heb nu ook nog veel pijn. Overdag , maar vooral ook 's nachts. Als ik me omdraai is echt niet fijn. Ja, ik wil wel gewoon gaan werken.  Nu ja, gewoon. Een beetje aangepast. Dat moet wel lukken. En ik blijf ook naar M.S.V.'71 toekomen om de ploeg te zien en aan te moedigen".


Wij wensen Paul een spoedig herstel toe. 

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page