top of page

Paul van Loenen als trainer aan de slag bij Kethel Spaland


Dat onze trainer Paul van Loenen ons na 4 jaar gaat verlaten wisten wij natuurlijk al wel. Dat hij aan de slag gaat in Schiedam bij Kethel Spaland lazen we op de website van Waterwegsport. Wij wensen Paul veel succes bij zijn mooie nieuwe club.


Hierbij het volledige artikel.


Kethel Spaland heeft in Paul van Loenen de nieuwe hoofdtrainer gevonden. De 54 jarige Maassluizenaar was de afgelopen jaren eindverantwoordelijk voor MSV’71.

Paul was de afgelopen vier seizoenen de hoofdtrainer van MSV’71. Eerder trainde hij diverse jeugd selectie elftallen bij zowel MSV’71 als bij Excelsior’M.


VTC lid Ed van Troost: “De keuze voor Paul is volgens de technische man van de Schiedammers, een logische. Paul z’n kijk op voetbal sprak zowel de spelersraad als ons erg aan. We kunnen spreken van een breed gedragen beslissing”.


Paul van Loenen: “Ik ben enorm blij met de aanstelling bij vv Kethel Spaland, een mooie club met veel potentieel. Een grote jeugdopleiding die ook op een goed niveau speelt waardoor men zeker met het 1e elftal in de 3e klasse thuis hoort. Een mooie accommodatie met veel mogelijkheden, maar met name de spelersgroep, de jeugdafdeling, de TC en de begeleidingsstaf maken het dat ik enthousiast ben geworden over de club. De afgelopen weken heb ik al verschillende keren achter de schermen kunnen kijken en dat heeft mij alleen maar enthousiaster gemaakt om aan de slag te gaan bij vv Kethel Spaland”.

 

Comments


bottom of page