top of page

Paul van Loenen en Leen Muis verlengen contract bij M.S.V.'71


Zowel Paul van Loenen als Leen Muis gaven onlangs hun jawoord over het verlengen van hun aflopende contract bij M.S.V.'71. Beide selectie trainers gaan nog minimaal één jaar door bij de club uit Maassluis West.


Voor het bestuur van M.S.V.'71 was er ook weinig reden om niet met beide trainers door te willen gaan. Want beiden presteren uitstekend.


Leen Muis staat met zijn 2e elftal fier bovenaan met één punt voorsprong op CION-2. De wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 staat zaterdag a.s om 11:00 uur in Vlaardingen op het programma. Verder heeft het 2e elftal in dit voortreffelijk lopende seizoen ook al een periode titel op zak, zodat het spelen van nacompetitie voor promotie naar de reserve 2e klasse al zeker is.


Ook het 1e elftal draait uitstekend. Het keurskorps onder leiding van Paul van Loenen bezet de 2e plaats met een gelijk aantal punten dan koploper Houtwijk, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld. De nummers 3 en 4 staan al op 7 punten achterstand van M.S.V.'71. Ons 1e elftal is dus ook nog volop in de race voor de titel of het behalen van de nacompetitie.

1 Comment


jhamoens
jhamoens
Nov 05, 2022

Ik vraag me wel eens af of er voetballers of voetbalsters zijn ,die hun voetbalkwaliteiten willen verbeteren,door naast een fysieke training ook hun zelfvertrouwen willen vergroten door een persoonlijk aangepaste mentale training.Ik ben vooral met succes actief geweest in de wielersport. Als aardigheid kun je mijn boek( bekroond) bij serieuze belangstelling cadeau krijgen👍Even googelen De Weg naar Zelfvetrouwen en Succes van John Moens

Like
bottom of page