top of page

Paul van Loenen en M.S.V.’71 langer door met elkaar


Paul van Loenen gaf onlangs zijn jawoord over het verlengen van zijn aflopende contract bij M.S.V.'71. De selectie trainer gaat nog minimaal één jaar door bij de club uit Maassluis West.

Beide partijen waren er snel uit.


Het bestuur van M.S.V.’71 laat weten tevreden te zijn over het functioneren van Paul van Loenen als hoofdtrainer de afgelopen 3 jaar. “We zagen geen reden om niet met elkaar door te gaan. En toen ook de geraadpleegde spelersraad zich kon vinden in het verlengen van het contract is de TC met Paul om de tafel gegaan met contractverlenging als positief resultaat” aldus PR bestuurslid Martin van Zweden.


Ook Paul van Loenen is blij met de contractverlenging. “Ik had niet zoveel tijd nodig en heb gelijk Ja gezegd. Ik ben hier opgegroeid en het is echt mijn club. De samenwerking met de selectie gaat prima. Ik kan het goed vinden met die jongens en het is fijn werken met hen. Ik ben op dit moment bezig met de trainers cursus UEFA B. De club M.S.V.’71 heeft dat mede gefaciliteerd. Dat was nog een extra reden om ja te zeggen tegen het voorstel om nog minimaal een jaar met elkaar door te gaan”.

Comments


bottom of page