top of page

Paul van Loenen nieuwe trainer van M.S.V.'71

I

In de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer als opvolger voor de aan het eind van dit seizoen vertrekkende Harry van Kapel, kwam het bestuur, de spelersraad en de spelersgroep die ook betrokken is geweest bij de aanstelling van een nieuwe trainer uit bij Paul van Loenen.


Nadat er in hoge mate draagvlak bleek voor het idee bij zowel de huidige selectie als bij zijn mede bestuursleden besloten M.S.V.'71 en Paul van Loenen met ingang van het komende seizoen een contract met elkaar aan te gaan als hoofdtrainer.


Voor de 50 jarige Paul van Loenen is het de eerste keer dat hij een mannen senioren selectie onder zijn hoede krijgt. Eerder trainde hij met veel succes wel het dames team van M.S.V.'71 en diverse selectie jeugd elftallen bij zowel M.S.V.'71 als bij Excelsor'M.


Als bestuurslid technische zaken en oud M.S.V.'71 speler is van Loenen meer dan bekend met de cultuur van de club, de huidige selectie en de jeugdige talenten,die kunnen gaan doorstromen.


Van Loenen zegt erg blij te zijn met zijn benoeming als hoofdtrainer van "zijn" club M.S.V.'71 en kijkt vol ambitie uit naar het komende seizoen om aan de slag te gaan in zijn nieuwe rol.

Verder is M.S.V.'71 blij te kunnen mede delen, dat Hamza el Azzouti assistent trainer 1e elftal, Roberto Grandazzi en Steven James als technische staf van het 2e elftal ook het komende seizoen doorgaan bij de club.


Door het vertrek van Paul van Loenen als technisch coördinator zal M.S.V.'71 nog wel op zoek moeten naar een nieuw bestuurslid technische zaken.

Comments


bottom of page