top of page

Positieve sfeer op Nieuwjaarsreceptie bij M.S.V.71De nieuwjaarsreceptie bij M.S.V.'71 was ook dit jaar weer bijzonder geslaagd. Voorzitter Hoogenraad vertelde trots te zijn op zijn club , die volop in beweging is en zich steeds verder doorontwikkelt om alles op een hoger plan te brengen.


Op zaterdag 4 Januari waren naast veel MSVers en sponsors ook een aantal Maassluise politici aanwezig in de kantine van M.S.V.'71 bij de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. Zo waren onder de vele aanwezigen de wethouders Bronsveld-Snoep en Kuiper, die sinds kort Sport in zijn portefeuille heeft, MSR voorzitter Huib Blokland en een aantal raadsleden van diverse politieke partijen aanwezig. Ook Unitas'63 voorzitter Remco den Oudsten behoorde tot de aanwezigen.


Nieuwjaarstoespraak

De nieuwjaarsreceptie begon traditiegetrouw met een toespraak van voorzitter Mr Pieter Hoogenraad, waarin hij terugkeek op het afgelopen seizoen en ook alvast vooruitkeek naar het nieuwe jaar. "Zoals gewoonlijk gebeurde er weer van alles bij onze club, die zich maar door blijft ontwikkelen op alle terreinen met als doel om alles op een hoger plan te brengen". Zo begon Hoogenraad zijn toespraak. De preses doelde o.a. op de opening van de nieuwe kleedkamers, de invoering van het ledenbeleid, de komst van een hoofd jeugdopleiding, het geslaagde trainingskamp van de selectie in Spanje, de 3 daagse voetbal clinic en uiteraard de uiterst succesvolle 24e editie van de Megaweek. Ook het samenwerkingsverband met de handbalvereniging Untas'63 en de geslaagde sportmiddag voor gemeente ambtenaren werden door Hoogenraad genoemd.

Kijkend naar de toekomst zei de M.S.V.'71 voorzitter dat na de Megaweek er gestart gaat worden met de renovatie van de bestaande oude accommodatie. Op sportief gebied hoopt Hoogenraad dat het succesvolle optreden van het 1e elftal in de eerste helft van dit seizoen een mooi vervolg krijgt met mogelijk een plek in de nacompetitie en wellicht zelfs promotie naar de 3e klasse.

Na de nieuwjaarsrede van voorzitter Pieter Hoogenraad werd er zoals gebruikelijk geproost op het nieuwe jaar.

Vanessa Dea en mr Jo

Na de toespraak van voorzitter Hoogenraad was er ruime tijd ingeruimd voor Vanessa Dea en mr Jo. Dit leuke zangduo trad tijdens deze gezellige en geanimeerde receptie een aantal malen op tot enthousiasme van het publiek.Het zangduo Vanessa Deo en Mr Jo zorgde voor een gezellige sfeer


Kees Starmans Trofee

Zoals de laatste jaren te doen gebruikelijk op de nieuwjaarsreceptie werden ook nu weer 2 M.S.V.'71 talenten in het zonnetje gezet. Een meisje en een jongen. Zij mochten de Kees Starmans Trofee voor het grootste talent van het jaar in ontvangst nemen. Omdat Kees Starmans wegens omstandigheden zelf niet aanwezig kon zijn om de prijs uit te reiken, werd zijn plaats ingenomen door de winnaars van vorig jaar.


Marieke van Zweden

Daardoor mocht Mirelle Pellikaan de trofee voor het meest talentvolle meisje uitreiken aan Marieke van Zweden. Zij speelt als 13 jarige al in het JO15-1mixed team, dat uitkomt in de 1e klasse. In 2019 is Marieke 3 keer uitgenodigd voor KNVB selectie trainingen. Ook maakte zij al haar debuut bij Dames-1.

Ayoub el Mahsani

De trofee voor het grootste mannelijke talent ging dit jaar naar Ayoub el Mahsani. Deze talentvolle junior is 16 jaar en speelt al regelmatig mee met de selectie van M.S.V.'71. Tegen Maasdijk maakte Ayoub zelfs al zijn debuut in het eerste elftal en bekroonde zijn eerste optreden met een wonderschoon doelpunt. Ayoub kreeg de trofee uit handen van 1e elftalspeler Jack van der Vlugt.MirellePellikaan, Ayoub el Mahsani, Mariek van Zweden en Jack van der Vlugt


Beste jeugdige verkopers De M.S.V.'71 jeugd is niet alleen op het veld actief, maar ook buiten de lijnen zijn een aantal van hen op een positieve manier bezig. Ook dit seizoen wisten zij zowel loten voor de Grote Club Actie als een groot aantal speculaaspoppen te verkopen voor hun Club. Daarvoor werden de beste verkopers tijdens deze nieuwjaarsreceptie terecht in het zonnetje gezet en kregen zij een leuke prijs.


Bij de beste Speculaaspoppenverkopers werden de prijzen verloot. Afhankelijk van het aantal verkochte speculaaspoppen kregen zijn een aantal loten.

De beste lotenverkopers van de Grote Clubactie waren Sem Koornneef, Finn van der Eijk en Dex Kramer.

Drie jeugdige topverkopers


Tijdens het volgende optreden van Vanessa Dea en mr Jo vroeg de zaal om een nummer van Andre Hazes. Nadat Mr Jo een eerste Hazes nummer had vertolkt kwam Jan Poulus naar voren en bracht vol overgave en tot groot enthousiasme van de zaal het nummer "De Vlieger".Jan Poulus zingt uit volle borst het lied De Vlieger van Andre Hazes


Rene en Anky den Boer Kei van het Jaar

M.S.V.'71 staat bekend als de vereniging met nogal wat vrijwilligers, die veel voor de club betekenen. Elk jaar wil het bestuur een van hen eens flink in het zonnetje zetten als Kei van het Jaar en bedanken voor de getoonde inzet. Deze keer viel de eer te beurt aan het echtpaar Rene en Anky den Boer. "Beide zijn enthousiaste vrijwilligers van onze barcommissie en de Megaweek" zei Martin van Zweden die de prijs uitreikte. "Daarnaast behulpzaam bij het ophangen van de reclameborden en andere klussen zoals het nodige hovenierswerk op onze terrein. Onlangs waren ze ook nog mede organisators van het kerstfeest en daarnaast verzorgen ze met kleine regelmaat de nodige sponsoring".


Anky en Rene den Boer de keien van het jaar 2019Megaweek VIP'S

Traditiegetrouw is er elke Nieuwjaarsreceptie een tombola met als doel om wat extra geld in het laatje te krijgen. De hoofdprijs is ook altijd een VIP arrangement tijdens de komende Megaweek. Deze keer viel deze prijs op het lot van Raymond Zwarts. Maar omdat Raymond samen met Leendert van Geest tijdens de Megaweek heel druk is met de organisatie van dit grote evenement gaven zij de prijs terug. Bij de nieuwe trekking was Ruben Don de gelukkige. Hij gaat samen met een door hem aan te wijzen persoon in april van dit jaar even als VIP door het leven. En daar was Ruben best blij mee.


Ruben Don zal in April van dit jaar tijdens de Megaweek als VIP worden behandeldNieuwe Website.

Tot slot kondigde Martin van Zweden trots de lancering van de nieuwe M.S.V.'71 website aan. Vanaf maandag 6 januari is deze nieuwe site in de lucht. De website commissie onder de inspirerende leiding van Fabiën Heeren heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om de bestaande site te vervangen. Wij hopen dat velen in de toekomst hun weg zullen weten te vinden op en naar onze nieuwe site.

En als er dingen zijn , die in uw ogen verbeterd kunnen worden, schroom dan niet en neem contact op met een van de leden van de website commissie. Deze vindt u op de nieuwe site onder de rubriek Clubinformatie / Functionarissen.

Aad Cordia maakte foto's van de receptie. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link https://1drv.ms/u/s!Ao-BphXObcHDwFB55tCAnfVcLZLZ?e=cnTsqe


Het zou kunnen dat er mensen zijn die niet willen dat foto's van henzelf of van hun kinderen op deze website worden getoond. In dat geval kunt u contact opnemen met weeknieuws@msv71.nl waarna de desbetreffende foto(s) zullen worden verwijderd.

Comments


bottom of page