top of page

Rabobank leden kunnen M.S.V.'71 geld bezorgen


De Rabo Bank stelt verenigingen en stichtingen in staat een donatie te verdienen voor de clubkas. Leden van Rabobank Westland kunnen vanaf 5 Oktober stemmen op hun favoriete vereniging of stichting in de regio. Rabobank leden met zwart wit bloed stemmen natuurlijk op M.S.V.'71.

Beschikbaar bedrag

Rabobank Westland laat verenigingen en stichtingen meedelen in hun winst. De leden van de Rabobank mogen dit bedrag, door middel van stemmen, verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. M.S.V.'71 doet natuurlijk ook dit jaar weer mee.

Bestedingsdoel

Het zal u niet verbazen dat M.S.V.'71 dit jaar als bestedingsdoel de renovatie van het sportcomplex heeft. De renovatie is al een heel eind op weg,maar de laatste lootjes wegen zwaar en ook kunnen we nog wel wat extra centjes gebruiken om de financiering helemaal rond te krijgen.

De stemprocedure

  • Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen. Door in te loggen in de app of op de Rabo website via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ en dan klikken op Rabo ClubSupport.

  • Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen.

  • Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht.

  • Jouw stem is pas geldig als je ze alle 5 hebt uitgebracht.

  • Je kunt maximaal 2 stemmen uitbrengen op 1 vereniging/stichting.

  • Tot en met 25 oktober 2020 kun je je stem uitbrengen of wijzigen.

Dus ben jij lid van de Rabobank? Neem dan komende weken even de moeite om je stem(men) uit te brengen op M.S.V.'71. Alvast bedankt!


Comments


bottom of page