top of page

Nieuw bedrijfspand Kugeko op De Dijk


Wethouder Sjef Evers (Economie) en ondernemer Mike Warnaar van Kugeko hebben vrijdag 12 juni 2020 hun handtekening gezet onder een verkoopcontract voor een kavel op bedrijventerrein De Dijk aan de Vlaardingsedijk.

Wethouder Evers is blij dat een Maassluis familiebedrijf straks één van de blikvangers is op De Dijk. "Het is fijn dat het zo goed gaat met bedrijven in de stad dat ze in eigen stad zoeken naar ruimte voor vernieuwing. En het is mooi dat wij ze die ruimte als gemeente kunnen bieden", zegt de wethouder.

Gestage groei

Kugeko, bekend van onder meer kozijnen, zonwering en serres, groeit gestaag. Het Maassluise familiebedrijf is straks op De Dijk al toe aan de derde locatie in Maassluis. Van de P.J. Troelstraweg via het Mackayplein naar de Hoge Zeedijk waar straks een schitterend eigen bedrijfspand komt.

Mogelijkheden en ruimte

Directeur Mike Warnaar is verheugd over de nieuwe ontwikkelingen. "Bedrijven zoals dat van ons, die ook opslagruimte nodig hebben, horen aan de buitenkant van de stad te zitten", zegt Warnaar. Hij kijkt uit naar de mogelijkheden en de ruimte op het nieuwe bedrijventerrein.


Sponsor

Mike Warnaar is met zijn Kugeko niet alleen goed voor zijn klanten, maar ook een aantal plaatselijke verenigingen draagt hij een warm hart toe.

Bij M.S.V.'71 draagt hij al vele jaren ook letterlijk een steentje bij aan de opwaardering van ons sportcomplex. Zo droeg het Maassluise bedrijf bij aan de nieuwbouw van ons mooie kleedkamergebouw en de uitbouw van onze bestuurskamer. Maar in het verleden verzorgde het ook kunststofkozijnen in onze kantine en de overkapping op ons terras, een kassahok bij onze entree en materiaalhok aan de achterzijde van onze kantine. En tenslotte de onlangs in gebruik genomen garagebox voor de opslag van Unitas’63 en onze Megaweek. Kugeko is derhalve een grote bouwsteen van M.S.V.’71.

Daarnaast zijn Mike en zijn jongere broer Dave ook zeer begaan en actief bij onze club. Zo is Dave momenteel jeugdtrainer en speelt nog wekelijks in ons 3e elftal. En Mike maakt onderdeel uit van onze actieve bouwcommissie. De komende periode gaat Kugeko flink aan de slag met de renovatie van o.a. onze oude kleedkamers en toiletgroep, keuken en commissiekamer in onze kantine.

Samenwerking

De komende 3 jaar blijft Kugeko sponsor van onze club. Via (2) reclameborden langs ons hoofdveld en een langs de toegangsweg zullen wij reclame maken voor het uitstekende bedrijf Kugeko. Daarna zal de bedrijfsnaam te zien zijn op het nieuwe jubileumtenue van de selectie

Kortom M.S.V.’71 en Kugeko zijn onlosmakelijk aan elkaar gebonden en vele MSV –ers weten het bedrijf van Mike te vinden. Nu nog op Mackayplein 15, maar straks op het bedrijventerrein De Dijkin het schitterende nieuwe bedrijfspand.

Wij wensen Mike Warnaar en zijn bedrijf Kugeko veel succes toe in de komende tijd. Samen bouwen we verder aan de prettige samenwerking tussen onze club en Kugeko.

Comments


bottom of page