top of page

Schoolvoetbaltoernooi voor groep 8, aangevuld met extra foto's


De weergoden waren de kinderen van groep 8 op woensdagmiddag 20 maart goed gezind tijdens het schoolvoetbal op het sportcomplex van M.S.V. ’71. Zo’n 175 leerlingen van de groepen 8 van de Maassluise basisscholen namen het hier voetballend tegen elkaar op in twee categorieën: Jongens en Mix.

 

Het Balkon team 1 ging er vandoor met de eerste prijs bij de jongens

In de categorie Jongens ging Het Balkon team 1 in de finale met een nipte 0-1 overwinning op het sterk spelende De Westhoek team 1 er vandoor met de eerste prijs. De Regenboog team 2 werd verdiend derde.

 

Het team van Het Balkon-1 werd winnaar bij de Jongens


Panta Rhei team 1 overtuigend eerste bij de mixed teams

Bij de Mix-teams stonden Panta Rhei team 1 en De Dijck team 1 in de finale tegenover elkaar. Panta Rhei team 1 wist in een leuke en zeer gelijk opgaande wedstrijd met kansen aan beide kanten uiteindelijk met een 2-0 overwinning de hoofdprijs in de wacht te slepen. De Dijck team 1 eindigde hiermee op een verdiende tweede plaats. De Regenboog team 1 sleepte na een spannende wedstrijd de derde plaats in de wacht door in de troostfinale met 1-0 te winnen van Startpunt team 2.

 

Meiden van Het Balkon team 2 winnen verdiend de Fair Play prijs

De Fair Play prijs – misschien nog wel de belangrijkste prijs – werd geheel verdiend gewonnen door Het Balkon team 2 met een sportiviteitsscore van 4,8 op een schaal van 5.

 

M.S.V. ’71 dankt niet alleen de vrijwilligers die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt, maar ook alle ouders en leerkrachten die de teams gecoacht hebben en de vele toeschouwers langs de velden.

 

Op woensdag 27 maart is het de beurt aan de kinderen van groep 7 om voetballend de krachten te meten. Met 20 deelnemende teams belooft ook dit een enerverende voetbalmiddag te worden.

 


Fotograad Aad Cordia maakte foto’s van het toernooi. Deze zijn te bekijken en te downloaden via bijgaande link Foto's Schoolvoetbal 2024 Groep8


Ook Jolande van der Burg  maakte een groot aantal foto's van dit evenement. Deze zijn via bijgaande link te bewonderen en te downloaden https://ap.lc/FcienAls er mensen zijn, die bezwaar hebben dat bepaalde foto’s zijn gepubliceerd geef dit dat even door Aad Codia (acordia@caiway.nl) met opgave van welke foto’s het betreft. Hij zal dan zorgen dat de desbetreffende foto’s uit de galerij verwijderd zullen worden

 


 

Comments


bottom of page