top of page

Selectie kijkt terug op een prima trainingskamp in Spanje

De selectie en technische staf van M.S.V.'71 zijn op zaterdag 11 januari teruggekeerd van een prima verlopen trainingskamp in Zuid Spanje. Er werd hard gewerkt, uitgegaan, lekker gegeten, gevoetbald en de sfeer was optimaal.De selectie wordt flink onder handen genomen door Jan Poulus


Op woensdag kwam het gezelschap aan in Hotel MS Amaragua in Torremolinos. De eerste avond werd er gedineerd en werd er gestapt in Bennamaldena.

Op donderdag stond onder een bewolkte hemel de eerste training op het programma.En dat hebben de mannen geweten. Want het was een behoorlijk pittige training. Het partijspel werd uiteindelijk gewonnen door Mo, Said, Dylan, Devender, Jack en Rick.In de middag stond de gebruikelijke voetbal quiz op het programma onderleiding van Dylan Dijksman en Joey Frerichs. De quiz werd gewonnen door team Carlijn, bestaande uit Rik Carli, Mickey de Roo, Rogier Pon, Roberto Grandazzi en Jan Poulus. Laatstgenoemde gaf zijn zang optreden op de Nieuwjaarsreceptie hier in Spanje een geweldig vervolg door het lied "De Koster" ten gehore te brengen.


Op donderdavond werd er gedineerd (Steengrill) in Canto del Agua en werd Benamaldena opnieuw onveilig gemaakt.
Op vrijdag ochtend werd op tijd opgestaan voor het ontbijt en begon de voorbereiding op de oefenwedstrijd tegen 3e klasser Oud Beijerland.


De wedstrijd tegen Oud Beijerland eindigde in een 3-3 gelijkspel. M.S.V.'71 kwam op voorsprong door een strafschop, die benut werd door Mathijs.. Uit een vrije trap komen de eilandbewoners op gelijke hoogte. Op aangeven van Azzedine komt Jack in de eerste helft 1 op 1 met de keeper van Oud Beijerland en enigszins gelukkig scoort Jack de 2-1. Toch gaat M.S.V.'71 niet met deze voorsprong de rust in, want vlak voor de pauze komt Oud Beijerland op gelijke hoogte.

Door een aantal wissels aan Oud Beijerland zijde heeft M.S.V.'71 het in de beginfase van het 2e bedrijf moeilijk. Ook Harry van Kapel voert een aantal wissels door. Het helpt vooralsnog niet. Bij een temperatuur van 18 graden neemt Oud Beijerland voor het eerst deze middag de leiding. Maar Jack bepaalt uiteindelijk de eindstand op 3-3 en daar kon iedereen vrede mee hebben.


Na een stapavond op vrijdag verschenen de meesten wat later aan het ontbijt dan gebruikelijk. In de middag stond er een fietstocht door Malaga op het programma. Dit onderdeel is in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar. Er werden leuke bezienswaardigheden bezocht, het was goed weer en ook gingen de mannen en vrouw langs een lokaal strand.Comments


bottom of page