top of page

HEB JIJ JE SPELREGELBEWIJS AL!!!!


Ben je geboren in het jaar 2006, let op!! Om in het nieuwe voetbalseizoen (2023-2024) te mogen voetballen is een Spelregelbewijs verplicht.


Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB tijdens seizoen 2014/’15 het spelregelbewijs ingevoerd. Door het behalen van het spelregelbewijs zijn meer voetballers beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel.

De spelers en speelsters geboren in het jaar 2006 moeten dus nu aan de slag.

Voor spelers en speelsters geboren in en na 1998, was het eerder verplicht om het spelregelbewijs te halen.

Een speler heeft tot en met 1 september 2023 de tijd om het te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2023/2024 niet voetballen.
Aan de slag

Je logt in met je KNVB account via de website van https://www.voetbalmasterz.nl/. Heb je nog geen KNVB account? Via Voetbalmasterz kun je je registreren om een account aan te maken. Om te registreren gebruik je het e-mailadres wat bekend is bij de KNVB (dus bekend bij de ledenadministratie MSV'71), je ontvangt daarna een activatielink in je mail en dan kan je na het openen hiervan inloggen.

Je kan ook eerst oefenen op de vragen zonder in te loggen, je krijgt dan te zien wat de foute antwoorden waren of dat je het goed hebt gedaan.

Let op! Het mailadres dat je gebruikt dient het mailadres te zijn dat in de ledenadministratie van de KNVB (= Sportlink) bekend is. Je kunt het e-mailadres bij de ledenadministratie van onze vereniging laten controleren of laten aanpassen via ledenadministratie@msv71.nl. Bij inlogproblemen kan je ook een mail sturen naar onderstaand emailadres.

Graag in de mail je naam, geboortedatum en het juiste e-mailadres vermelden.

Veel succes, velen gingen jullie al met succes voor.Comentários


bottom of page