top of page

Sportkleding beleid bij M.S.V.'71


Graag brengen we het sportkleding beleid, zoals dat bij onze club M.S.V.'71 geldt nog een keer onder uw aandacht. Behalve in deze nieuwsrubriek kunt u ten alle tijden het sportkledingbeleid teruglezen op deze website onder de rubriek Clubinformatie / Beleid / Kledingbeleid.


Kledingbeleid

M.S.V. ’71 verzorgt in samenwerking met kledingleverancier Geco een club kledingpakket voor alle veldleden. Het kledingpakket twv €75,- voor onze jeugd bestaat per ingang van het seizoen 2021-2022 uit:

  • Trainingspak: zwart/wit trainingsjack en broek (per ingang van seizoen 2021-2022 gesponsord door BosDaalen)

  • Trainingstenue: licht blauw shirt, witte korte broek en kousen

  • Sportieve zwarte jas met M.S.V.71 reflecterend op de rug van de jas (per ingang van seizoen 2021-2022 gesponsord door Wallcare)

  • Wedstrijdtenue: M.S.V.71 shirt, broekje en kousen (Let op! het tenue is in bruikleen)

Alle onderdelen worden voorzien van M.S.V. ’71 logo’s en eventuele bedrukking van sponsorlogo’s.

De prijs van het kledingpakket blijft slechts €75,- !

De artikelen uit het kledingpakket zijn na aanschaf van €75,- eigendom van het lid. Naast het kledingpakket stelt M.S.V.’71 aan ieder lid kosteloos een volledig wedstrijdtenue beschikbaar, dit wedstrijdtenue blijft eigendom van M.S.V. ’71.

Om de drie seizoenen een nieuw kledingpakket

Is het kledingpakket al drie seizoenen in gebruik Dit betekent dat het betreffende lid aan het einde van het seizoen (mei) je kledingmaat door dient te geven aan onze materiaalmannen; Peter Vermeulen (jeugd) en Jack van der Vlugt (senioren). Zij bestellen dan een nieuw kledingpakket. Zodra de bestelde Geco kledingpakketten binnen zijn ontvangen de leden een afhaalbericht via de betreffende coördinatoren.


Losse kledingstukken als wind/regenjacks en sweaters zijn los te koop en bij te bestellen. Dit geldt ook voor 2 maten voetbaltassen. Deze zaten voorheen in het kledingpakket.

M.S.V. ’71 hecht veel waarde aan een uniforme uitstraling voor alle leden en wil dit middels een scherp geprijsd kledingbeleid bewerkstelligen. Het is dan ook voor ieder lid een verplichting om na drie jaar het kledingpakket te vervangen voor het nieuw zorgvuldig samengestelde kledingpakket. Hier krijgt men niet alleen een uitgebreid kledingpakket voor terug maar ook iedere drie jaar een volledig nieuw wedstrijdtenue in bruikleen. De prijs voor deze kleding komt dus neer op €25,- per seizoen per lid en dient aan het begin van de periode van de drie jaar tegelijkertijd met de contributie voldaan te worden.


PS: voor de senioren wordt in het seizoen 2021-2022 geen kledingbijdrage gevraagd. Zij kunnen losse MSV-pakketkleding aanschaffen bij onze nieuwe kledingbeheerder voor de senioren; Jack van der Vlugt.

Dank voor uw medewerking.

Het bestuur van M.S.V.’71

*) de wastip voor uw voetbaltenue is altijd binnenstebuiten en maximaal op 30 graden!


コメント


bottom of page