top of page

Super geslaagde jubileum M.S.V.’71 Megaweek


Nu de feesttent en alle toebehoren zijn opgeruimd, kunnen we met trots terugkijken op een geweldige 25e Megaweek. Met de trouwe steun van meer dan honderd vrijwilligers en sponsors is het weer een groot feest geworden bij onze zwart/witte voetbalvereniging.


Hoofdsponsor: Embassy Freight R'dam


Het mag gerust een wonder genoemd worden in deze tijd van grote personeelstekorten. Natuurlijk er zijn jaarlijks dorps, stads en commerciële feesten in de regio, maar een feestweek als onze Megaweek, georganiseerd vanuit één vereniging is best bijzonder.


Na drie jaar zonder, werd op donderdag 21 april voor de 25e keer de tent met vrijwilligers opgezet voor een week vol activiteiten. De Meezingavond op vrijdag 22 april was een gezellige opening van de Megaweek. Zaterdag genoot een volle tent van optredens van; Samantha Steenwijk, Ad van Opstal, Danny de Munk en het feest duo Helemaal Hollands op de Nacht van MSV. Door miscommunicatie over de benodigde geluidsapparatuur werd het optreden van Charly Luske verplaatst naar Koningsdag.

Zondagmiddag 24 april werd in een reünie sfeer de 50e verjaardag van M.S.V.’71 en de 25e Megaweek gevierd. Zo’n 300 liefhebbers hebben van er een gezellige samenzijn van gemaakt met een aantal mooie momenten op het podium. Maandagmiddag was de tent afgeladen met vrolijke kinderen. Zij hebben zich vermaakt met goochelaar; Jerry en een leuke kinderbingo. In de avond puilde de tent alweer uit voor de Bingo met als speciale gast onze burgemeester met zijn vrouw. Met vele mooie (geld) prijzen was het spannende een sfeervolle spelavond. De Oranje Party was op de woensdagavond helemaal uitverkocht! De Q-music DJ’s maakte er een echt oranje knalfeest van.


De afsluitende Koningsdag was een gezellige zonnige dag voor jong en oud. Het was snel druk bij de kinderspelen. Er was dan ook weer veel te doen voor de jeugd. Met pijl en boog schieten, de snoeppaal, de jeugdbrandweer, circus Hannes en ponyrijden was er weer genoegd te doen rondom de tent. Vanaf 15:00 was er gezellige live muziek op het podium. Tim Douwsma, Charley Luske en Irvine zette de tent op stelten. Op donderdag 28 april werd de tent weer afgebroken. Met de complimenten van onze veiligheidsregio R’dam, de politie en onze gemeente Maassluis werd de 25e Megaweek goed afgesloten.


Onze dank aan alle vrijwilligers en sponsors is onbeschrijfelijk. Mede dankzij hun steun hebben zo’n 5000 bezoekers kunnen genieten van een fantastische Megaweek bij MSV.


Graag tot volgend jaar bij de 26e editie van de Megaweek.


De Stichting Vrienden van M.S.V.’71

Comments


bottom of page