top of page

Super Klus Sunday groot succes!


Met een zwart/wit leger van 17 vrijwilligers is jl. zondag weer een grote stap voorwaarts gemaakt met ons renovatieproject.

Onze fraaie kantine is door deze inzet zo goed als gereed gemaakt. Ons clubhuis is compleet gerenoveerd en grondig schoongemaakt. De boeiranden en borden aan de voor en achterzijde zijn geverfd. Deze week wordt de elektra aangesloten en basisverlichting opgehangen.

Dit houdt in dat onze compleet ‘gerestylde’ kantine deze week ingericht kan worden. Ook kan de nieuwe keuken in gebruik genomen worden. De commissiekamer en toiletgroep hopen wij ook zo spoedig mogelijk op te kunnen leveren. Dit houdt wel in dat voorlopig alleen toiletgroepen in de nieuwe kleedkamers gebruikt kunnen worden.

Zo wordt ons sportcomplex steeds fraaier en dat mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers.

Jongstleden zondag waren de volgende kanjers al vroeg in touw voor onze club: Jeroen, Sunil, Jacques, Vanessa, Geert, Kees, Gerard, Elly, Maurice, Daan, Marieke, Raymond, Leendert, Ronald en twee Martins. En Joost namens Unitas. Allen hartelijk dank.
Inmiddels hebben meer dan 75 verschillende individuen zich belangeloos ingezet voor de grote renovatie van onze kleedkamers en kantine.

Onze dank is mega groot voor deze geweldige hulp! Zonder deze inzet hadden we nu niet zover geweest!

Er volgt op korte termijn nog een Super Klus Sunday. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Het bestuur van M.S.V.’71.

Comments


bottom of page