top of page

Tiki-taka bij M.S.V.’71

Het beroemde Spaanse tiki-taka voetbal komt naar de velden van MSV’71. Onze vereniging is een samenwerking aangegaan met Academia Naranja, een voetbalschool uit Barcelona opgericht door oud-FC Barcelona jeugdtrainer Rick van der Hoeven.


Rick gaat de trainers van MSV’71 helpen de volgende stap te zetten in het trainersvak. In oktober krijgen de trainers van de onderbouw een presentatie / training van Academia Naranja. Daarmee helpen we onze trainers om de kinderen nog beter te laten ontwikkelen in hun voetbalvaardigheden.


Maar ook als speler kun je zelf kennismaken met deze manier van voetballen. In de herfstvakantie (op 16, 17 en 18 oktober) komt Rick samen met Pep Montasell van Academia Naranja naar MSV’71 voor een 3-daags trainingsevent. Hier zullen ze op ons mooie complex training geven aan kinderen in de leeftijdscategorie van 5-13 jaar. Zij gaan training geven in de filosofie van FC Barcelona, waarbij techniek en tactiek hand in hand gaan.


Voor dit event kan worden ingeschreven door MSV'71 leden maar ook door niet-leden tegen een vergoeding. Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie en het inschrijfformulier.


Doe jij mee?Commentaires


bottom of page