top of page

Tom Leinweber bezorgt zijn club M.S.V.'71 onverwachte winstpremie


Het was afgelopen zaterdag dubbel feest voor Tom Leinweber op het sportpark van M.S.V ’71. Na de 3-0 overwinning op Erasmus in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen mocht onze basisspeler ook nog is een check van € 200 euro in ontvangst nemen van FFF manager.


Deze had hij verdiend door bovenaan te eindigen in de 3e FFF speelronde. Daarnaast ontving Jacques van der Vlugt namens M.S.V ook nog € 200 euro voor de club. In die zin had de zaterdag dus niet beter kunnen verlopen op het prachtig gerenoveerde sportpark.


Five Football Friends (FFF) is begonnen door vijf voetbal vrienden: Mario, Leon, Jesper, Tim & Robin vanuit een ideaal om een community te creëren om meer waarde en geld te genereren voor amateurverenigingen. Door middel van unieke content, FFF events en de game FFF Manager willen ze de unieke beleving die het amateurvoetbal heeft ook vandaag de dag terug laten komen.


Iedereen die denkt het beter te weten dan Arne, Roger en Erik kan gratis meespelen met FFF Manager. Je kiest 34 speelrondes de beste 11 spelers en 1 coach binnen jouw budget aan de hand van het speelschema van de Eredivisie. Wanneer jij (net als Tom) aan het einde van één van de 17 FFF Speelrondes bovenaan staat, win jij €200,-. Daarbij wint jouw favoriete amateurclub ook nog eens €200,-.


De mannen van FFF komen vervolgens de prijs hoogstpersoonlijk overhandigen op jouw vereniging. Wanneer de amateurclub 50 deelnemers of meer heeft, ontvangen zij ook nog eens € 2,50 per deelnemer! Op dit moment staat M.S.V. ’71 op 50 deelnemers, dus reken maar uit.


Speel jij nog niet mee met FFF Manager?


Ga dan snel naar www.fffmanager.nl en schrijf je gratis in. Misschien zien we jou dan binnenkort met een cheque van € 200,- in je handen!


Commenti


bottom of page