top of page
  • duucie

Top programma bij 27e M.S.V.’71 Megaweek

Zaterdag 20 april trapt de Megaweek traditiegetrouw af met de Nacht van M.S.V.’71! Het wordt weer feest in tent met twee leuke ABBA ‘look al like zangeressen, John West, Ad van Opstal en niemand minder dan Emma Heesters.Zondagmiddag 21 april staat voor het eerst een Mega Pupquiz op het programma. Kom samen met je vrienden je algemene kennis testen. Gezellig onder het genot van een drankje en hapje en mooie prijzen. Woensdag 24 april is het de beurt aan alle kinderen uit Maassluis en omstreken om te genieten van de Mega kindermiddag. Dit jaar hebben we weer een geweldige show met de mooiste goocheltrucs en natuurlijk de kinderbingo. ’s Avonds staat de Mega Bingo op het programma met heel veel (geld)prijzen. Donderdag 25 april worden alle MSV en Megaweek sponsors persoonlijk uitgenodigd voor een besloten avond in de tent. Met o.a. de ‘Dick Voormekaar podcast’ en Jan Boskamp live op het podium wordt het een unieke avond. Vrijdag 26 april staat de Oranje Party op het programma voor de jongeren uit Maassluis en omstreken. Deze avond is al bijna uitverkocht.

Zaterdag 27 april sluit de 27e Megaweek feestelijk af met Koningsdag. Met springkussens, kinderspelletjes, schminken, bubbelvoetbal, archery-tag, jembé workshops, roofvogelshow, pony rijden en diverse optredens is er weer genoeg te doen.

Iedereen is tijdens onze Megaweek van harte welkom. Voor de Nacht van M.S.V. ’71 (€ 25,00) en OranjeParty (€17,50) zijn de laatste kaarten te koop via www.megaweek.nl/kaartverkoop Tijdens de Megaweek zet M.S.V. ’71 zich weer in voor de voedselbank Maassluis.

Comments


bottom of page