top of page

Transportbedrijf BosDaalen verrast JO19 van M.S.V.’71


Angelie Prins en Gerard van den Bos van het internationale transportbedrijf BosDaalen uit Maasdijk, brachten afgelopen zaterdag een verrassingsbezoek aan M.S.V.’71. Alle spelers van het JO19-1 team, dat trots de naam Bosdaalen Transport uitdraagt, kregen van de heer van den Bos een drankje en een BosDaalen handdoek.Angelie en Gerard waren aanwezig bij de wedstrijd van MSV'71 JO-19 tegen FC 's -Gravenzande JO19-4. Zij gaven aan het JO19-1 team van M.S.V.’71 te zullen gaan uitnodigen voor een bezoek aan Bosdaalen Transport. Op die manier kunnen de spelers met eigen ogen dit prachtige bedrijf van hun sponsor eens van dichtbij aanschouwen.


BosDaalen Transport is een erkend leerbedrijf, wat betekent dat je bij hen werk kunt combineren met een opleiding. Er wordt veel waarde gehecht aan dit soort leerwerktrajecten. Voor gemotiveerde leerlingen zijn zij een uitdagende leerplek.


BosDaalen Transport is altijd op zoek naar mensen die voor hen willen werken. Chauffeurs, logistieke- en administratieve medewerkers. Maar ook jonge mensen vanaf een jaar of 16 , die nog op school zitten, kunnen bij BosDaalen Transport aan de slag. In de loods of in de wasstraat bijvoorbeeld. Voor een aantal uren per week. In de middag , avond, op zaterdag of in de vakanties. Een interne opleiding en een vaste baan behoren daarna tot de mogelijkheden.


Bosdaalen Transport s gevestigd op de Transportweg 25 in Maasdijk

Comentarios


bottom of page