top of page

Bouw Sportpark M.S.V.'71 in 1975


De 50e verjaardag van onze club M.S.V.'71 komt steeds dichterbij. Komende maand is het al zover. Door Corona kunnen we dit jubileum niet op de gewenste wijze vieren. Om het jubileum gevoel toch een beetje levendig te houden , duiken we zo nu en dan in de 50 jarige geschiedenis van onze club.


Deze keer vonden we een oud filmpje uit 1975 over de bouw van ons huidige Sportpark in de Steendijkpolder. Tot die tijd speelde M.S.V.'71 vanaf de oprichting in 1971 tot 1975 aan de Troelstraweg. In een eerder grijs verleden de thuisbasis van VDL, CKC en Unitas'63.


In het seizoen 1975 / 1976 moest M.S.V.'71 weg van het terrein aan de Troelstralaan om plaats te maken voor de bouw van de Dukdalf. Dat seizoen speelde M.S.V.'71 afwisselend bij VDL, Excelsior'M en CKC / Unitas'63.

De eerste paal van het nieuwe M.S.V.'71 Sportpark werd geslagen in juli 1975. Veel vrijwilligers hielpen mee aan de totstandkoming van ons Sportpark. Op de film herkennen we ons erelid Sjaak van Santvliet (de man met de enorme bakkebaarden), Een piepjonge Jacques van der Vlugt, natuurlijk (mede) oprichter Jan Middelburg, Rob Mooiman, Peter de Jong, Berend Roukes, Rob de Bruin, Maarten Koek, Leo Fransen, Theo van Dijke en vele anderen.


In de afgelopen 50 jaar is er heel veel gebeurd bij onze club M.S.V.'71. Herinneringen, foto's en filmpjes van wedstrijden, toernooien, jeugdkampen, kampioenschappen, feesten, activiteiten en nog veel andere zaken.


We zouden het leuk vinden als u zo'n herinnering met ons zou willen delen. Dat kan door een mail naar Nico van der Lelij (nico.v.d.lelij@msv71.nl of naar Martin van Zweden (martin.v.zweden@msv71.nl).

Comentarios


bottom of page