top of page

Uitslag Stay-at-home-challenge


Hoewel er gehoopt was op meer ingezonden filmpjes als reactie op de stay-at-home-challenge, zijn er toch een paar leuke en goede acties ontvangen.

Zo was te zien dat Matthijs uit de JO11-1 tijdens het oefenen met het hooghouden van een wc-rol, al bij het eerste bal-, of nee rolcontact, de camera in handen van zijn vader hard wist te raken.

De familie Tunker stuurde een leuk en mooi gemaakt filmpje in. Ramon uit de JO13-1 liet zien dat hij een bal met groot gemak hoog kan houden inclusief een ‘around the world’ rechtsom en linksom; ook hield hij een wc-rol meerdere malen goed in de lucht.

De JO17-1 zorgde als team met 8 filmpjes voor meer dan de helft van de inzendingen. Goed om te zien dat de skills daar prima in orde zijn en te gek dat zij de uitdaging met zo velen beantwoord hebben. Zij halen hiermee de titel voor teamprestatie binnen.

Zelfs hun trainer Paul van Loenen durfde het aan om mee te doen. Hij voerde de oefening met voetbal, tennisbal en wc-rol in één shot uit. Daarbij bleek, hoe zeggen we dat diplomatiek, dat hij toch de meeste ervaring met een voetbal heeft. Door zijn moedige optreden als (enige) trainer mag hij hiermee de titel ‘beste in de buitencategorie’ dragen.
Maikel uit de JO15-1 was één van de twee jeugdleden die liet zien met zowel een voetbal, een tennisbal, als met een wc-rol hoog te kunnen houden. Het wisselen van het hoog te houden voorwerp deed hij daarbij op ludieke wijze. De titel aanmoedigingsprijs is voor hem.
Marieke uit de JO15-1 was het andere jeugdlid dat liet zien alle drie de attributen hoog te kunnen houden. Haar filmpje beëindigde ze op een komische manier met daarin haar broertje Sander in de hoofd(wc-)rol. Marieke voerde alles met zoveel gemak uit dat de jury haar kroonde tot de uiteindelijke winnaar van de stay-at-home-challenge.
Bovenstaande is ook middels een video van Rico Uytdebroek via alle M.S.V.'71 jeugd groepsapps verspreid. In dat filmpje reikt hij alvast op afstand de prijs uit aan Marieke: een 50 cm hoge chocolade paashaas. Fritz Hendriks, vader van jeugdleden Kevin en Stefanie en tevens eigenaar van M.S.V.’71 sponsor Jamin Maassluis, had spontaan aangeboden deze prijs ter beschikking te stellen.

Comments


bottom of page