top of page
  • duucie

Van de voorzitterHet is alweer een tijdje geleden, maar even een update van het wel en wee van onze mooie club.


Allereerst doet het deugd dat we sinds januari weer in staat zijn om na die vervelende corona-periode weer volop te kunnen voetballen en leuke dingen te organiseren. We kunnen alleen maar hopen en wensen dat dit zo blijft, ook in de komende herfst.


Als we het over leuke dingen hebben, moeten we natuurlijk eerst de Megaweek noemen. We hebben vooral dankzij de vele vrijwilligers een geweldige feestweek achter de rug en ook ons 50-jarig jubileum gevierd, daarover is elders op deze site meer te lezen. Leuk om te melden is dat meer dan 20 mensen (oud-leden en anderen) zich hebben aangemeld als lid van de Club van 71. Verder hebben we op 22 mei onze buren AVW verwelkomd met hun halve marathon en er komen nog een aantal zaken aan: 4 juni hebben we ons jeugdtoernooi, in het weekend van 18 juni het jeugdkamp en tenslotte 25 juni een afsluitende BBQ voor trainers en begeleiders van de jeugd.


De renovatie van ons complex is nog steeds in volle gang en vordert gestaag. De oude kleedkamers zien er nu ook geweldig uit en het terras voor de bestuurskamer is opnieuw betegeld. Een mooie buitenbar komt er aan en zal dit nog verder verfraaien. En last but not least: we hebben de toezegging van de wethouder sport van de gemeente Maassluis gehad dat er LED-verlichting op ons complex gaat worden geplaatst, waar we de gemeente ontzettend dankbaar voor zullen zijn!


Ook op het sportieve vlak gaat het prima: zowel het 1e als 2e selectieteam strijden nog om het kampioenschap, dan wel promotie via de nacompetitie. Van die nacompetitie zijn beide teams zelfs al verzekerd. Ook de veteranen die op zondag actief zijn, hebben nog een kleine kans om kampioen te worden.

Bij de jeugd hebben we zelfs al een aantal kampioenen mogen begroeten: JO16-1, JO13-1,JO13-2,JO13-3 en JO11-1. Proficiat aan alle spelers en begeleiders!

En we zijn blij dat we elke woensdagmiddag een steeds groter wordende groep kabouters zien trainen onder de enthousiaste leiding van Dione van Loenen, Anouk Pietersen en Marieke van Zweden. Goed gedaan, meiden!

In de zaal weliswaar geen kampioenen, maar wel liefst 4 teams die elke week met veel plezier en enthousiasme de kleuren van MSV verdedigen!


Niet alles is positief. Het bestuur vindt het heel jammer dat ons damesteam, dat zeker de laatste maanden gewoon aan een prima en leuk seizoen bezig is, dreigt ophouden met te bestaan. Kunnen we hier nog wat aan doen? Aan een ieder het verzoek om meisjes/dames in uw omgeving vanaf een jaar of 16/17 te vragen of ze wellicht zin hebben om bij MSV te komen spelen. Want dat is echt gezellig!


Ook ervaren we (net als veel andere clubs) problemen om voldoende vrijwilligers te krijgen, vooral voor bardiensten en scheidsrechters. Als ieder lid (of de ouders daarvan) in het nieuwe seizoen 2x een bardienst zou willen draaien of 2x een jeugdwedstrijd zou willen fluiten, is dit probleem opgelost. MSV staat bekend als de club van vrijwilligers, dus……..stel u beschikbaar! Onze dank zou groot zijn.


Afsluitend: het gaat hartstikke goed met onze club, maar het kan altijd beter! We hopen op een ieders medewerking.


De voorzitter, namens het gehele M.S.V.’71 bestuur.


Comentarios


bottom of page