Veteranen komen goed uit de winterstop!

De mannen van Zeki speelden tegen de nummer 2 van de ranglijst een uitstekende wedstrijd. Na een geweldige solo scoorde, uitblinker Okan Ciftci de verdiende winnende.

MSV'71 35+ startte onder prima voetbalomstandigheden uitstekend tegen de gerourtineerde Vlaardingers. Met Okan en Yavuz voorin werd direct de aanval gezocht en ontstonden enkele uitstekende mogelijkheden.

We moesten echter 30 minuten wachten voor het veldoverwicht werd omgezet in een doelpunt. Yavuz werd uitstekend de diepte ingestuurd en legt goed terug op Okan, die bindt twee tegestanders aan zich waarna hij de bal breed kan leggen op Ramazan die doeltreffend uithaalt.

Okan (99) stelt Ramazan in staat te scoren, 0-1

Maar in plaats van door te drukken maakt MSV'71 het zich onnodig moeilijk, achterin wordt slordig uitverdedigd en Victoria'04 weet zelfs een keer de lat boven invaldoelman Haci te raken.

Na nog wat mogelijkheden over en weer wordt de rust met een 0-1 voorsprong gehaald.

Na de pauze blijft MSV'71 slordig spelen en een tegendoelpunt kan niet uitblijven. Er wordt even niet goed ingegrepen en Haci wordt verrast met een afstandschot, 1-1.

MSV'71 laat zich uit de tent lokken en er ontstaan irritaties, veel overtredingen waar met name Okan het slachtoffer van wordt die even naar de kant moet. De scheidsrechter, die ondanks het gezeur van beide teams prima floot, is even de gebeten hond, er wordt meer gepraat dan gevoetbald!

Te veel gepraat.

Een harde tackel van Ilyas levert hem de gele kaart op en evenlater moet ook Alparslan 10 minuten naar de kant na een onnodige overtreding.

Okan wordt opgelapt en komt het veld weer in, en hoe. Hij wordt vanaf eigenhelft diepgestuurd, dolt twee tegenstanders en schiet de verdiende winnende binnen, 1-2.

Okan dolt twee tegenstanders en scoort.

MSV'71 geeft de voorsprong niet meer uit handen en wint verdiend met 1-2.

MSV'71 blijft 4e en speelt zondag thuis tegen Hekelingen 35+2 dat met 3 punten op de 10e plaats op de ranglijst staat. De wedstrijd begint om 11.00 uur.