Veteranen stunten met 2-0 winst op Zwarte Pijl 35+4

Onze zondagveteranen hielden niet alleen de "nul" maar scoorden ook nog 2 maal tegen een veel sterkere tegenstanden. Doelpuntenmaker Yavuz en Okan.

Wel veel regen maar geen wind, ideaal weer voor de MSV'71 veteranen om de 11-0 nederlaag van vorige week te doen vergeten.

Zwarte Pijl was in alle opzichten de betere van MSV'71 en de mannen van nieuwe trainer/coach Murat werden direct vanaf het eerste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter Hamit met de rug tegen de muur gezet, maar de onverzettelijke verdediging met Ilyas, Gunay, Ramazan en Nurullah gaf de mannen uit Rotterdam geen centimeter. Okan was de eenzame spits en met verre uittrappen wist onze onpasseerbare goalie hem af en toe te bereiken. Yavuz werkte als een paard op het middenveld en alle mannen vochten voor de nul achterin.

Yavuz heerst op het middenveld

Na de rust (geen thee in verband met de Ramadan) bleef het spelbeeld hetzelfde, MSV'71 vocht voor het behoud van de nul en Zwarte Pijl probeerde het gaatje te vinden waarbij lat en paal ook hun medewerking verleenden aan de thuisploeg. Omdat de gasten zagen dat Okan toch een probleempje kon zijn kreeg hij steeds meer verdedigers bij zich, maar na weer een perfecte verre uittrap van de doelman verschalkte hij toch bijna de verdedigers en de keeper, maar voor open doel schoot de vermoeid rakende Okan net naast.

Dan in de 69e minuut is het toch raak, Okan speelt de sprintende Yavuz aan die de 1-0 kon aanteken en in de 86 minuut was het weer raak, Okan werd binnen de "16" door twee verdedigers naar het kunstgras gewerkt waarna het slechtoffer zelf beheerst de 2-0 aantekende via de strafschop.

Na afloop heeft het even gedonderd in de kleedkamer van Zwarte Pijl, 33 kansen tegen 3 kansen en dan met 2-0 verliezen.

Op 2 april spelen de 35+mannen uit tegen Pretoria R'dam, aanvang 14.30 uur.