top of page

Vier op een rij voor M.S.V.'71


De overwinning op GSC ESDO in Den Haag was voor M.S.V.'71 alweer de 4e zege op een rij. Het ging deze middag wel veel moeizamer dan de afgelopen weken. Jeremy van Loenen maakte de enige treffer van de middag en gaf daarmee zijn vader (trainer Paul van Loenen) een mooi verjaardagscadeau.


Hoofdsponsor: SEGMENT


M.S.V.'71 is bezig aan een aantal wedstrijden tegen ploegen uit de lagere regionen van de ranglijst. De laatste in deze rij vond afgelopen zaterdag plaats in Den Haag, toen M.S.V.'71 op bezoek ging bij het op de 11e plaats staande GSC ESDO. Een ploeg waar 2 weken geleden in Maassluis nog met 3-0 van werd gewonnen.


Het elftal van de jarige trainer Paul van Loenen (52) is bezig aan een uitstekende reeks en dacht ook hier in Den Haag nu weer vrij eenvoudig de punten mee naar huis te kunnen gaan nemen. Maar dat viel nogal tegen. Want M.S.V.'71 maakte het zichzelf onnodig nogal moeilijk.


Onnodig Moeizaam

Dat lag niet zozeer aan een gebrek aan kansen. Want die waren er genoeg. Maar het vizier van met name Joel Meijnckens, Jeremy van Loenen en in mindere mate van Jack van der Vlugt stond veel te hoog afgesteld. Alle inzetten op het doel van Sharif Jacobs gingen hoog over. Omdat de thuisclub helemaal niet tot kansen kwam in het 1e bedrijf werd er gerust met een voor M.S.V.'71 teleurstellende 0-0 stand.


Na de pauze zagen we hetzelfde spelbeeld. Ook nu wilde de bal er voor de bezoekers maar niet in. Op aangeven van Jack van der Vlugt kreeg Joel Meijnckens nog de beste mogelijkheid, maar nu stond doelman Jacobs hinderlijk in de weg.

Een van de vele niet benutte kansen. Hier is doelman Sharif Jacobs de spelbreker voor Joel Meijnckens


Verjaardag cadeau

Maar halverwege het 2e bedrijf wist Jeremy van Loenen toch nog de bevrijdende 1-0 te produceren. Het was ongeveer het eerste lage schot binnen de palen. Doelman Sharif Jacobs had deze keer geen antwoord.


Jeremy van Loenen haalt uit voor de beslissende 0-1


In de slotfase drongen de gastheren nog wel aan om alsnog een punt in de wacht te slepen. Maar ook nu (voor de 4e maal op rij) hield Marnix Louter zijn doel schoon. Een mooi compliment voor hem en de hele Maassluise defensie.


Marnix Louter verricht hier nog een belangrijke redding om de winst veilig te stellen


Jeremy van Loenen bezorgde met zijn doelpunt zijn vader een mooi verjaardagcadeau en zijn ploeg 3 belangrijke punten in de strijd om de bovenste plekken.


Door deze overwinning en het gelijke spel van Quintus tegen Houtwijk) nestelt M.S.V.'71 zich nog wat steviger op de 2e plaats en krijgt zaterdag a.s. koploper Houtwijk op bezoek. De Hagenaars hebben 3 punten meer dan M.S.V.'71. Bij winst neemt het elftal van Paul van Loenen op basis van een beter doelsaldo de koppositie over van Houtwijk.


Ook het 2e elftal onderleiding van trainer Leen Muis presteert dit seizoen uitstekend. Zij staan in een sterke competitie bovenaan. Afgelopen zaterdag werd in Rotterdam met 1-2 gewonnen van SVS, mede door een doelpunt van de inmiddels blessure vrije en weer in vorm rakende Christian van der Pol.
Christian van der Pol en Jeremy van Loenen waren beiden namens M.S.V.'71 trefzeker dit weekend

Voor M.S.V.'71 kwamen deze middag de volgende spelers in het veld: Marnix Louter, Joey Frerichs, Ricardo de Jager, Jasper van Veen, Mohammed Rasuli, Sergio van Staalduinen, Matthijs Jansen, Jeremy van Loenen, Jack van der Vlugt (62 Arno van Zweden), Joel Meijnckens, Kevin Edmilson Santos (62 Hicham ait Yahya)


Aad Cordia maakte foto's van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link https://1drv.ms/u/s!Ao-BphXObcHDzDgEb8X--9rD99cJ?e=id4fZx


留言


bottom of page