top of page

Vrijwilligers bedankt!


Het schoolvoetbal zit er op. We kijken terug op drie mooie toernooidagen waar we met recht trots op zijn. De Maassluise jeugd heeft een goede indruk kunnen krijgen van voetbal en van onze geweldige vereniging. We hopen dan ook veel nieuwe jeugdleden te kunnen verwelkomen!


Het organiseren van zo’n toernooi valt of staat met de inzet van vrijwilligers. Leden die zich hebben ingezet bij tal van werkzaamheden zoals het maken van de toernooi-boekjes, het regelen van extra doeltjes, het uitzetten van de velden, het geluid, de keuken, de bezetting achter de bar, scheidsrechters, het omroepen, het bijhouden van de standen, het maken van foto’s, de schoonmaak na afloop… en ga zo maar door.


We konden gelukkig een beroep doen op de hulp van doorgewinterde ‘oude’ rotten in het vak, zowel op de speeldagen zelf als ook met hand en span diensten in de voorbereidingen.


Daarnaast konden we rekenen op maar liefst 24 spelers uit onze eigen jeugd die hun vrije tijd opofferden of er zelfs vrij voor hebben geregeld van school om een steentje te kunnen bijdragen.


Tevens hebben we dit jaar een heus promotieteam op de been kunnen krijgen in de vorm van jeugdspelers die als mascottes flyers hebben uitgedeeld. Heb je ze gemist...? Geen zorgen tijdens de Megaweek maken ze hun rentree!

Uiteraard hebben we alle vrijwilligers zoals gebruikelijk bedankt met een mooie bos bloemen.

Maar ook op deze plek willen we onze waardering en dank uitspreken aan een ieder die een bijdrage heeft geleverd aan dit succesvolle toernooi! Bedankt!


Hopelijk kunnen we ook de volgende editie weer een beroep op jullie doen!


Bedankt ook…

Carl en Anne voor de EHBO

VDL voor het uitlenen van extra doeltjes

Hoogvliet Supermarkt Maassluis voor de pakjes limonade voor de deelnemers

Deliflor voor de mooie chrysanten voor onze vrijwilligers


Comments


bottom of page