top of page

White Party… een groot succes!Na een aantal maanden van voorbereiden was het zaterdag 9 december eindelijk zover. Het eerste feest van MIX’D was een feit. En wat was het een geweldig feest met als thema White Party!

 

De drie sportverenigingen M.S.V.’71, Unitas ’63 en Evergreen staken voor de zomer de koppen bij elkaar om een feest te organiseren voor de jeugdleden. De jeugdleden Rick, Nora, Robin en Juliet hebben samen met een aantal ouders van de club een feest georganiseerd, waar voor iedereen wel iets te doen was.

 

Om half 9 stonden de eerste feestgangers aan de poort en kon de avond beginnen. Met een echt festivalbandje en de eerste muntjes op zak voor een drankje stapten de jongelui de prachtig versierde kantine van M.S.V. ’71 binnen. Voor de jongelui was er een airhockeytafel en een kermisboksbal neergezet en om deze gezellige avond op de gevoelige plaat vast te kunnen leggen, stond er in een gezellig versierde hoek een photobooth waar de foto’s gelijk afgedrukt werden.

 

Het feest was echt voor de jeugd waardoor de ouders van de organisatie achter de schermen bleven en er jonge mannen van het heren 1 M.S.V. ’71 team achter de bar stonden om de feestgangers te voorzien van non-alcoholische drankjes. Ook werden er heerlijke mocktails gemaakt door twee dames van Evergreen. Het zou natuurlijk geen echt feest zijn zonder muziek en dus draaide DJ Dennis de hele avond de leukste hits waar heerlijk op gedanst werd.

 

Natuurlijk dacht MIX’D ook aan de veiligheid van de kinderen en stonden er buiten genoeg vrijwilligers om de jeugd te ontvangen, te zorgen dat eventuele ongenodigde gasten geweerd werden van het terrein en bij het weg gaan te zorgen dat de jeugd veilig weer op weg naar huis gingen.

 

Mocht je niet bij de White Party geweest zijn… dan heb je zeker wat gemist. MIX’D kan wel zeggen dat het een geslaagde avond was en de nieuwe ideeën voor een volgend feest liggen al op de tekentafel. Houd dus de sociale media en het nieuws op je sportvereniging in de gaten en zorg dat je er de volgende keer WEL bij bent!

 

Comments


bottom of page