top of page

Winkelcentrum Koningshoek blijft M.S.V.’71 jeugd trouw !


Groot en goed nieuws woensdag 8 september op ons zonnige sportcomplex tijdens de training van onze kabouters. Onze jeugd mag namelijk reclame blijven maken voor het mooie winkelcentrum Koningshoek.


De prettige samenwerking wordt in goed overleg voortgezet en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.Afgelopen voorjaar is de Koningshoek veranderd van eigenaar; ‘Wereldhave’ heeft het winkelcentrum namelijk verkocht aan een de nieuwe eigenaar; ‘Novapierre Allemange 2’. Dit is een grote internationale speler in commercieel vastgoed.


Dankzij de grote steun en inbreng van de winkeliersvereniging van de Koningshoek hebben zij in overleg met nieuwe eigenaar besloten om onze shirtsponsor van onze jeugdafdeling te blijven.


Op woensdagmiddag 8 september brachten Sonja de Wild en Gaby Noordanus, namens de marketing afdeling van ‘Novapierre Allemange 2’ een bezoek aan onze vereniging. Zij werden ontvangen door onze secretaris; Gerard Schilperoort en Martin van Zweden namens onze PR-commissie.
Gezamenlijk werd in goede harmonie de nieuwe sponsorovereenkomst bij M.S.V.’71 ondertekend en beklonken met de intentie voor de komende drie seizoenen. Dit werd met veel enthousiasme ontvangen door onze jongste jeugd.

Ook dit seizoen zal onze jeugd dus trots reclame maken in Koningshoek tenues voor het mooiste Winkelcentrum van onze regio. En natuurlijk ook middels de twee reclameborden op ons prachtige sportcomplex. Daarnaast zullen we de Koningshoek waar mogelijk ondersteunen met leuke promotieacties.


Onze dank is heel groot aan het winkelcentrum Koningshoek en Novapierre Allemange 2


Het bestuur van M.S.V.'71.
Comentarios


bottom of page