top of page

Zaterdag 3 - Kethel Spaland 3 (0-0) 1-3(18-1-'20)


De mannen van zaterdag 3 moesten uiteindelijk hun meerdere erkennen in de jonkies van Kethel Spaland 3.

Na een geslaagd trainingskamp (?) in het Limburgse Kessel-Eik (ja, ja, zoek dat maar even op), stond de eerste wedstrijd in 2020 alweer op het programma. 2019 sloten we af tegen Kethel Spaland, en het nieuwe jaar moesten we tegen dezelfde tegenstander openen. De ingezette lijn werd keurig doorgetrokken in deze openingswedstrijd van dit jaar, mede dankzij dit uitstekende trainingskamp.

De eerste helft ging redelijk gelijk op, met weinig kansen, maar veel strijd. Kethel Spaland was wel de betere ploeg, maar het was het derde dat de eerste kans kreeg in de 20e minuut. Kort daarna werd een doelpunt van Tom afgekeurd vanwege buitenspel, maar daar bestond nog wel wat discussie over.


Na de rust was er een gelijk spelbeeld, al begon Kethel Spaland meer druk uit te oefenen, en wisten na een kwartier in de 2e helft uit een vrije trap te scoren. Tien minuten later scoorden zij de 0-2 uit een corner, en leek het gespeeld. Het derde rechtte de rug en probeerde toch meer en meer de aanval op te zoeken. Dit resulteerde tien minuten voor tijd in de aansluitingstreffer van Wesley. Kethel Spaland raakte hierdoor toch wat van slag, maar werden uitstekend in het zadel geholpen door ons, wat resulteerde in de 1-3 vijf minuten voor tijd.

Al met al een leuke wedstrijd van beide kanten met een terechte winnaar. Volgende week weer thuis, nu tegen D.V.O.’32 3.

Comments


bottom of page