top of page

Zondag 2 doet goede zaken.

De mannen van coach Baris Alptekin pakten verrassend en verdiend de winst op nummer 3 DHC 2, op de foto Emre Bilec met 3 man om hem af te stoppen.

MSV'71 zondag 2 had het niet makkelijk tegen de jonge ploeg uit Delft dat aangaf om voor promotie te gaan. Vooral de uiterst snelle linksbuiten en de opkomende rechtsback gaven de verdediging van MSV'71 handen vol werk en vooral door het uitstekende keeperswerk van uitblinker Emir Salic werd prima de 0 gehouden.

Zoals verwacht zette DHC de Maassluise mannen onder druk, maar nadat de eerste aanvals stormen waren geluwd nam MSV'71 steeds vaker het initiatief met als resultaat en knappe goal door het midden van Younes. De Delftse vlagger deed nog zijn best om het doelpunt te voorkomen, maar de heer Goosen uit Hoek van Holland had prima zicht op de situatie en keurde de treffer goed.

DHC doet er uiteraard een tandje bij, maar de verdediging, deze keer zonder Gunay die door een knieblessure niet kon spelen, stond als een huis.

Ook na de rust een zelfde spelbeeld, een aanvallend DHC en een goed verdedigend MSV'71 met gevaarlijke counters. Emre en Younes moesten zich laten vervangen, maar er veranderde weinig, MSV 71 hield de gelederen gesloten en 10 minuten voor tijd maakte Sadi aan alle spanning een einde door de Delftse doelman te verschalken met een geweldig lob 2-0.

DHC geloofde er niet meer in, zeker omdat doeman Emir in een bloedvorm stak en de onmogelijkste ballen uit zijn doel hield.

Een van de vele reddingen van doelman Emir Salic.

Door deze overwinning klimt MSV'71 uit de gevarenzone en krijgen zelfs zicht op een periodetitel.

Nu eerst de winterstop. De trainingen beginnen weer op woensdag 8 januari 2020, op zondag 19 januari 2020 de inhaalwedstrijd tegen Delft 2