top of page

Zondag 2 roemloos ten onder tegen VOC.

Tegen de 9 man van het op de voorlaatste plaats staand VOC 2 zag MSV'71 geen kans om de punten in Maassluis te houden.


VOC 3 staat vrijwel onderaan in de reserve 1 klasse. De uitwedstrijd werd door MSV'71 met ruime cijfers gewonnen en nadat bleek dat het Rotterdamse team maar 9 man op het veld kon brengen dacht MSV'71 dat het ondanks orkaan "Dennis" een makkie zou worden.

Zoals te verwachten was trok VOC zich volledig terug rond het eigen strafschopgebied en loerde op de counter via hun razensnelle spitsen.

Het lukte MSV niet om de Rotterdamse verdediging ondersteboven te spelen en MSV was al een keertje gewaarschuwd met een snelle uitbraak van VOC, maar de eerste keer kon de vlaggenist nog redding brengen, in de 34e minuut was het echter toch wel raak. De in de diepte gestuurde spits kon niet meer worden ingehaald en Emir was kansloos, 0-1.

In de rust arriveerde nog een veteraan van VOC zodat de mannen van Laag Zestienhoven toch nog met 10 man konden verdedigen en met succes, want in de 73 minuut was het weer raak na een snelle uitbraak van VOC, 0-2. MSV'71 raakt geïrriteerd en 2 man moeten met een rode kaart opzak vervroegd naar de douche.


Scheidsrechter S. Guptar had de kaarten vrij los in de borstzak zitten.

Met nog ruim 10 minuten op de klok komt MSV nog via een door Zekeriya genomen strafschop op 1-2, maar nu met 9 tegen 10 had MSV de moed al lang opgegeven zeker toen vlak voor tijd VOC ook nog de nummer 3 achter doelman Emir Salic schoot.

MSV'71 is volgende week vrij en heeft dus even tijd om de wonden te likken. Zondag 1 maart de uitwedstrijd tegen Excelsior'20 2 die vanwege storm Ciare was afgelast.

Comments


bottom of page