top of page

Zondag 2 verspeelt kostbare punten, (2-1) 2-3

Het is de mannen van coach Baris niet gelukt de belangrijke punten in Maassluis te houden,

tegen Excelsior'20 2 werd het na een 2-1 ruststand toch nog 2-3 voor de mannen uit Schiedam, Zekeriya scoorde beide Maassluise treffer, op de foto aanvoerder Ilyas in duel.


Met veteraan Yavuz in het doel omdat Baris vorige week twee vingers brak in de uitwedstrijd tegen koploper Antibarbari 2 (5-1 verlies) startte M.S.V. '71 goed tegen de in fel geel gestoken gasten. Na 19 minuten stond er al 0-1 op het scorebord, Zekeriya benutte op zijn specifieke wijze een vrije schop, maar nog geen 10 minuten later was de stand al weer gelijk, de dienstdoende scheidsrechter, de heer Blom, zag in een duwtje van Gunay in de rug van zijn tegenstander een strafschop die koeltjes werd benut, Yavuz kansloos, maar weer 2 minuten later een geweldige kans voor Zekeriya op de 2-1. Emre Sarilar is weer razendsnel weg en zijn strakke voorzet komt bij Zekeriya, maar hij komt te ver naar buiten en uit de moeilijke hoek lukt het hem niet de kans te verzilveren.

Weer 6 minuten later is het wel raak, Zekeriya kapt zijn tegenstander uit en passeert beheerst de Schiedamse doelman, 2-1. Vlak voor de pauze moet Yavuz gestrekt naar de hoek op een schot van afstand en hij weet de bal uit zijn doel te ranselen.

Yavuz weet de bal buiten de palen de houden.

Excelsior'20 komt scherp uit de kleedkamer, binnen 8 minuten is het al bijna raak en brengt de paal nog redding, maar weer 9 minuten later is het wel raak, een hoekschop wordt hard langs Yavuz in het doel gekopt, 2-2. Bal verlies van Emre Sarilar luidt de 2-3 in. Gunay moet aan de noodrem trekken en de goed genomen vrije schop komt op de lat waarna Excelsior'20 sneller reageert en de bal in de kruising jaagt.


Hierna gaat M.S.V. '71 proberen deze achterstand recht te trekken. De wedstrijd wordt harder en de heer Blom moet zijn bonnenboekje regelmatig uit zijn borstzak trekken, Gunay en Zekeriya verdwijnen in het boekje van de scheids en als Enes even later met gestrekt been zijn tegenstander raakt zijn de poppen aan het dansen. Als de stofwolken zijn opgetrokken staan beide teams met 10 man. M.S.V. '71 probeert nog wel, maar de stoom is op waarna de mannen met gebogen koppies van het veld wandelen.

M.S.V. '71 staat nu 10e met 9 punten uit 8 wedstrijden. Zondag vrij, 24 november de uitwedstrijd tegen de nummer 12 Leonidas 2 dat 1 punt minder heeft.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page