top of page

Zonnig en geslaagd bedrijfsvoetbaltoernooi bij M.S.V.'71!

De vijfde editie van het '7tegen7' bedrijfsvoetbaltoernooi op zaterdag 22 juni, kan de boeken in als buitengewoon geslaagd. Overigens organiserende MSV in jaren 80 en 90 ook al bedrijfsvoetbaltoernooien maar toen nog op groot veld. Dat het '7tegen7' voetbal in populariteit groeit is een feit. Zo stijgt ook het aantal deelnemende bedrijven aan het jaarlijkse bedrijventoernooi gestaag.


Dit jaar streden er maar liefst 14 teams om de eer. Het was dan ook een gezellige en drukke boel op ons fraaie sportcomplex. Het zomer zonnetje deed de rest.De poulewedstrijden van 20 minuten verliepen, zonder scheidsrechter, allemaal zeer sportief. Uiteindelijk belandden er zes bedrijven in twee tussenpoules voor een plek in de grote finale.


Cum Laude Events (winnaars van de 1e editie), behaalde door winst op DNZB (4-3) en Lely (1-0) voor de 2e maal knap de eindstrijd.


In de andere tussenpoule was Vlugwerk te sterk voor Wallcare en titelverdediger; de Verzuimregisseurs.


De grote finale ging dus Vlugwerk en Cum Laude Events. Het werd een spannende eindstrijd op hoofdveld en met een topscheidsrechter. Er waren kansen voor beide partijen, maar uiteindelijk trok Vlugwerk met 1-0; doelpunt Christiaan vd Pol, aan het langste eind. Zij namen grote wisselbeker op een overvol en sfeervol terras met veel plezier in ontvangst. Naast de 'cup met grote oren' ontvingen de winnaars ook nog vrijkaarten voor het; Maassluis Festival, op vrijdag 5 juli.


Tijdens de uitreiking werd ook mevrouw Joke Cast, van de Voedselbank Maassluis, verblijd met twee mooie cheques ter ondersteuning van haar werk voor de minderbedeelden in Maassluis. Van Martin van Zweden en Marco de Groot ontving ze namens de Megaweek een bijdrage van €3500,- aangevuld met nog een cheque twv €250,- van Jacques vd Vlugt namens het bedrijventoernooi. Al met al een prachtige donatie van €3750,- vanuit M.S.V.'71 voor de Voedselbank Maassluis, waarvoor Joke onze club zeer erkentelijk is.


Onder begeleiding van een vrolijke DJ, bitterballen, de zon en wat drankjes, bleef het nog lang gezellig bij de zwart/witte vereniging.
Rest ons nog te vermelden dat het goed gaat met Mike Weeling. Hij werd halverwege het toernooi onwel en door een ambulance meegenomen voor onderzoek.


Tenslotte gaat er grote dank uit naar de prefecte organisatie en alle vrijwilligers voor het geslaagde 5e bedrijfsvoetbaltoernooi. Wij kijken nu al uit naar 6e editie in 2025.


Het bestuur van M.S.V.'71.


Meer foto's van deze zonnige dag kunt u zien en downloaden via deze link:

Comments


bottom of page